NordVPN: Inaktivera automatisk förnyelse

Att veta hur man avbryter VPN-prenumerationen är ett måste om du inte vill debiteras för ett år och inte helt använder det. Därför är det viktigt att veta hur man avbryter din NordVPM-förnyelse automatiskt. Det är en enkel process, och det borde inte ta dig för länge att göra.

Följande handledning visar hur du förhindrar att NordVPN laddar dig för ett annat år. Om du skulle glömma och debiteras för en annan månad eller ett år, kommer avbokning av återkommande betalning inte att hjälpa dig att få pengarna tillbaka. För att få återbetalning måste du kontakta kundsupport.


Så här avbryter du din NordVPN Auto-Renew

Varje företag vill behålla sina kunder så länge som möjligt, men ibland är det bara inte möjligt. Vad det än är som gör att du avbryter din NordVPN-förnyelse, vet att processen är lätt att göra.

Avbokningsprocessen är densamma, oavsett om du köpte NordVPN med ett kreditkort eller via PayPal. Först och främst måste du logga in på ditt NordVPN-konto på webbplatsen. När du loggar in, se till att du är i alternativet Mitt konto.

Under avsnittet Mina tjänster ser du alla de planer du har anmält dig till. Till höger om alternativet Ändra planer ser du tre vertikala prickar. Klicka på dem och Avbryt automatiskt betalningsalternativ ska visas.

Du borde se ett fönster som frågar om du är säker på att du vill avbryta din automatiska betalning. Klicka på ja och en grön linje över din skärm med orden Automatisk betalning har avbrutits. Processen slutar inte här eftersom du fortfarande behöver kontakta kundsupport för att få pengarna tillbaka.

Gå till NordVPNs webbplats och gå till deras hjälpcenter genom att klicka på hjälp längst upp till höger. I sökalternativet typ Live Chat och en ruta med frågan Hur man når NordVPN bör kundsupport visas. Nederst till höger i den rutan bör du se chattikonen.

Klicka på ikonen och ett kundsupportfönster visas. I den rutan måste du ange information som ditt namn eller e-post, chattämne (betalningar, router, anslutningsproblem) och slutligen ditt meddelande. När du har angett all den informationen, klicka på knappen Starta chatt längst ner och du är bra att gå.

Slutsats

Jag började använda NordVPN på en månadsprov för att se om det övertygade mig. Hittills är jag en lycklig camper med det och bestämde mig för att köpa den under en längre period. NordVPN kommer verkligen ge dig pengarna tillbaka om du av någon anledning inte vill använda tjänsten längre.