Så här ställer du in Reddit Wallpapers som bakgrund på PC och Android automatiskt

Anpassning är en bra sak, speciellt om du spenderar mycket tid på en enhet eller en viss webbplats. Att ställa in dina Reddit-bakgrundsbilder som bakgrund påverkar inte webbplatsens användbarhet, men hjälper dig med din upplevelse medan du surfar.

Denna förändring i skärmen ger en ny känsla till sina enheter och är en form av självuttryck för användare av dator och smartphone.

Internetvärlden är full av olika typer av bakgrundsbilder, och om du utforskar tillräckligt länge, är du säker på att hitta något som passar dig. Det finns flera anpassningsalternativ, som kan innehålla något för en ändring av bildskärmen på din bildskärm, ljudljud eller typsnitt.

Bakgrundsbilder finns på olika webbplatser och genom olika applikationer. Reddit-webbplatsen är dock en av de bästa platserna att hitta anpassningsbart material för din enhet. Reddit låter dig ändra din bakgrundsbilder automatiskt utan mycket manuellt arbete.

Fördelar och nackdelar med att ställa in en Reddit Bakgrund

Även om en estetisk förändring inte verkar som en stor sak, finns det några nackdelar som du bör tänka på när du ställer in din bakgrundsbild på Reddit.

Pros

-Kan se bra ut

-Dar upp din bakgrund

-Var din sida ny

Nackdelar

-High-Res-bilder kan ha långsam prestanda

-Den svår kontrast för vissa bilder

-Kan bli gammal

Om du vill lära dig mer om Reddit och hur det förändrade världen, kan du köpa utan deras tillåtelse av Alexis Ohanian från Amazon, som inte bara är informativt men också en underhållande läsning.


Windows-enheter

För att ändra bakgrundsbilder som bakgrund i Windows måste du ladda ner Reddit Wallpaper Changer. Du kan ladda ner det här verktyget och installera det på din personliga Windows-dator. Reddit tapetväxlaren låter dig välja parametrarna för tapeterändringen. Du kan välja olika kategorier av bakgrundsbilder. Till exempel kan du välja de senaste eller populära kategorierna eller hitta en kategori som passar din smak. Reddit tapeter växlare kommer att rotera bakgrundsbilder från din valda grupp.

Steg för Reddit Wallpaper Setup på Windows

Följ dessa enkla steg för fantastisk hemskärmsanpassning.

  1. För bakgrundsrotation, kör Reddit tapetsväxlare. Starta verktyget genom att dubbelklicka på ikonen. Det måste springa i bakgrunden för att ändra bakgrundsbilder. Om du inte vet om appen körs kan du kontrollera den på Aktivitetsfältet.
  2. Nu måste du ställa in kommandon för bakgrundsändring. Oroa dig inte; Det är bara ett engångssteg. Högerklicka på appikonen. Detta kommer att avslöja inställningarna för den klickade applikationen. Ställ in källan till bakgrundsbilder medan du är inne. Välj Reddit som din bakgrundsbild. Välj tidsintervall för ändring av bakgrundsbilder.
  3. Dina tapeter fortsätter att ändras enligt dina valda önskemål. Reddit tapet verktyg för Windows erbjuder dig också att spara någon speciell tapet. För att spara en tapet, klicka på appikonen. Tryck på Spara-knappen för att bekräfta ditt val av bakgrunden.

Android-enheter

Du måste ladda ner Muzei Live Wallpaper App från Google Play Butik. Muzei live wallpaper app har en inbyggd plug-in för tapeter rotation. Följ anvisningarna nedan efter installationen av programmet:

  1. Öppna appen och aktivera funktionen Live wallpaper. För att aktivera vår nödvändiga plug-in, gå till inställningsmenyn i appen. Du måste välja bilder för Reddit-alternativet. Detta kommer att möjliggöra live wallpaper funktionen av Muzei app.
  2. Nu kan du se dina bakgrundsbilder ständigt ändra på din Android-enhet. Du kan också välja olika bakgrundsbilder för din enhet.
  3. Spara inställningarna. Muzei live app kommer att springa i bakgrunden för att ändra bakgrundsbilder.

Följ riktlinjerna ovan för att njuta av nya bakgrundsbilder från Reddit.


Slutsats

Bakgrundsbilder är ett bra sätt att anpassa din datormiljö och få ut det mesta av din användarupplevelse. Det är en enkel process, och du blir glad att du tog dig tid att personifiera saker.