iPhone / iPad / iPod Touch "White Apple Logo Screen of Death" Fix

Får du den vita Apple-logotypskärmen för död på din Apple iPhone, iPad eller iPod Touch? Vid uppgradering till firmwareversion har många användare hittat sin iPhone, iPad eller iPod Touch inte startar över White Apple-logotypen. Andra användare kanske inte har gjort någonting och finner också att deras enhet är fast i limbo och inte startar. Tyvärr är det enda du vanligtvis kan göra för att åtgärda problemet, att återställa enheten och utföra en fullständig systemåterställning. Följ dessa steg för att återställa din iOS-enhet och förhoppningsvis få den att fungera igen.

Obs! Använd dessa steg på egen risk. Kontrollera att enheten har en full laddning innan du försöker.

Standardåterställning

 1. Anslut enheten till din dator med hjälp av USB-kabeln.
 2. Tryck och håll " Sleep / Wake / Power " och " Volume Down " (Hem på äldre enheter) på din iOS-enhet tills den återställs.
 3. När Apple-logotypen visas släpps " Sömn / Vakna / Ström ", men fortsätt att hålla knappen " Volym ned " (Hemma på äldre enheter) tills du ser meddelandet om att ansluta enheten till iTunes visas på skärmen. Skärmen kommer att ha en USB-kontakt som pekar på en iTunes-logotyp.
 4. Öppna iTunes om det inte startar automatiskt. Ett meddelande ska visas på datorn som säger " Det finns ett problem med iPhone som kräver att den uppdateras eller återställs ".
 5. Välj " Återställ " -knappen på skärmen " Sammanfattning ".
 6. När du uppmanas väljer du " Återställ och uppdatera ". Detta återställer enheten till fabriksinställningarna.
 7. Följ menyerna för att slutföra återställningen. Det tar vanligtvis ca 10 minuter för processen att slutföra. Var noga med att lämna enheten ansluten till datorn med iTunes öppen. Avbryt inte återställningsprocessen, eller enheten kan sluta "bricked".

När återställningen är klar, se om enheten fungerar nu. Om inte, kan du försöka manuellt blinka enheten med en firmwarefil.

Återställ via IPSW Firmware-fil

Det här alternativet är ganska avancerat. Var försiktig!

 1. Ladda ner den korrekta ispw-firmwarefilen för din enhet. Se till att du tar den rätta!
 2. Anslut enheten till din dator och öppna iTunes.
 3. Välj ikonen för din enhet i iTunes och välj sedan " Sammanfattning " i den vänstra rutan.
 4. Windows-användare ska hålla ner " Shift " -tangenten och välja " Uppdatera " -knappen. MacOS-användare kan hålla ner " Alternativ " -tangenten och välja " Uppdatera ".
 5. Du kommer att uppmanas att välja filen du laddade ner i steg ett. Bläddra till det och välj " Öppna ".
 6. En dialogruta visas. Välj " Återställ ".
 7. iTunes kommer att slutföra återställningen och förhoppningsvis startar din iPod Touch, iPad eller iPhone förbi den vita "Apple-logotypskärmen för döden". Om du lyckas blir du uppmanad att ställa in enheten som en ny eller återställa från en säkerhetskopia.