Så här lägger du in ett Excel-arbetsblad inom ditt Word-dokument

Microsoft Office är en del av en otrolig serie mjukvaruprodukter från Microsoft. Medan många har försökt att göra något som passar för kontorsarbete, finns inga program som har så många olika funktioner och verktyg för vardagliga uppgifter.

Den inbyggda integrationen av en plattform till den andra gör hanteringskontorets arbete enklare och låter dig göra en rad olika uppgifter, inklusive att hålla protokoll, hantera bokföringsböcker och integrera vissa funktioner i Microsoft Office-produkter i ditt dokument.

Förutom diagram och cirkeldiagram, kan du också infoga ett Excel-ark i ditt Microsoft Word-dokument. Det är en enkel process, men om du aldrig har gjort det innan det kan vara lite förvirrande först.

Här är de ledande stegen för inbäddning av ett Excel-ark.

Fördelar och nackdelar med att bädda in Excel-kalkylblad i Word

Medan du enkelt kan importera dina lakan till orddokument är en mycket välkommen funktion, och en som ökar produktiviteten för många, det finns några nackdelar som du borde vara medveten om.

När du har jämfört nackdelarna med proffsen kommer du att kunna bestämma bättre om du vill importera Excel direkt till Word eller använda andra verktyg för att representera samma data.

Pros

- Direktkopiering

- Håller formatering

- Inga data förlorade

- Lätt att redigera

Nackdelar

- Ökad filstorlek

- Choppy Formatering runt arket

- Inga Excel-verktyg inom Word

Överväg att köpa MS Office 2019

Du kan köpa ett aktiveringskort för Microsoft Office 2019 från Amazon och få det skickat via post. Koden fungerar för både Windows och MacOS-användare. Detta paket innehåller PowerPoint, Excel, Word, Access och alla andra Office-program.

Åtgärder för att bädda in ett nytt Excel-arbetsblad i ett Word-dokument

Följ dessa steg för att bädda in ett nytt Excel-kalkylblad i ett Word-dokument:

1. Välj Plats för ditt Microsoft Excel-kalkylblad i ditt dokument. Placera markören där du vill projicera kalkylbladet.

2. Använd fliken Infoga i kommandofältet. Det här avsnittet innehåller alla verktyg för ditt Microsoft Word-dokument.

3. Öppna fliken Objekt, från Infoga En lista över alternativ visas på skärmen.

4. Nu ser du en dialogruta på skärmen. För att bädda in ett nytt kalkylblad trycker du på Skapa nytt Det här visar dig flera alternativ att välja mellan. Välj Microsoft Office Excel-kalkylblad från rullgardinsmenyn. Klicka nu Ok i dialogrutan Objekt för att fortsätta vidare.

5. Ett tomt kalkylblad visas på den valda platsen för ditt dokument. Du kan tillämpa alla formler och funktioner i Microsoft Excel på ditt tilläggsblad. Microsoft Office-inbäddningsfunktionen växlar mellan Word och Excel-gränssnittet.

6. Om du vill arbeta i Microsoft Excel-gränssnittet, klicka på det infogade kalkylbladet. Klicka utanför kalkylbladet i Microsoft Word-dokumentet. Detta gör det möjligt för Microsoft Word-gränssnittet.

7. Följ dessa enkla steg. De lägger till ditt flera nummer av Microsoft Excel-kalkylblad i din textfil.

Åtgärder för att lägga till ett existerande Microsoft Excel-kalkylblad

Du kan också lägga till ett existerande i ditt Word-dokument, i motsats till att du placerar ett tomt kalkylblad i docet. Här är stegen:

1. För att lägga till ett färdigt Microsoft Excel-arbetsark måste du växla till Word-gränssnittet. För att vara i Microsoft Word-gränssnitt, klicka någonstans i ditt dokument.

2. Placera din pekare på din valda plats i ditt Microsoft Word-dokument. Klicka nu på fliken Infoga för att få alternativen. Återigen väljer du dialogrutan Objekt A kommer att se ut.

3. Från dialogrutan måste du klicka på Skapa från fil. Här kan du se bläddringsknappen.

4. Bläddra-knappen låter Microsoft Office hitta sökvägen för ditt Microsoft Excel-kalkylblad. Du söker i dina filer i alla lagringskataloger.

5. Välj önskad fil och tryck på Infoga- knappen i dialogrutan. Nu kommer du att se filvägen i FileName Tryck på Ok- knappen för att lägga till ditt arbetsblad.

6. Ditt Microsoft Excel-kalkylblad kommer att visas på skärmen. Du kan använda den som ett vanligt kalkylblad.

Slutsats

Att bädda in ett Excel-kalkylblad i ett Word-dokument är enkelt, men det krävs lite träning eftersom det finns flera steg. När du väl har hängt på det kan du lägga till kalkylark på några sekunder.