Hur blockerar du Jio från att visa annonser på din Android-enhet

Jio har revolutionerat telekombranschen i Indien; Men deras tjänster är fulla av annonser. Annonserna visas från tid till annan och kan förstöra din upplevelse som användare. Det händer ofta när du kopplar från ditt samtal, laddar enheten eller öppnar Jio-appen. Vissa användare kanske inte inser att det är Jio som initierar annonserna och skyller på andra appar.

Om du använder Jio-tjänsten och oroar dig för annonser på din Android-telefon, så har vi dig täckt. I den här handledningen lär vi dig hur du inaktiverar / blockerar annonser från Jio på din telefon.

Hur blockerar du Jio från att visa annonser på din Android-enhet?

  1. Bli av med alla Jio-appar, inklusive Jio 4G Voice, MyJio och så vidare. Detta kommer att stoppa annonserna.
  2. Om du bestämmer dig för att hålla Jio-appar, kan du återkalla Jio Apps-tillstånd . För att göra det, tryck länge på appikonen. Tryck på info-knappen och ta bort alla behörigheter genom att avmarkera allt. Se till att du stänger av tillståndet "dra över apps" . Detta kommer att stoppa annonserna som rullar över appens gränssnitt.
  3. Rot din telefon och installera AdAway . Det här låter dig blockera IP-adresser och värdnamn. Att rota telefonen är svårt och rekommenderas endast för dem som vet hur man gör det.
  4. Om du använder Jio-appar kan du stänga av annonser genom att gå till dess inställningar och sedan stänga av "App kan visas överst" . Gå till Jio apps installerade och stäng av alternativet.
  5. Använd programmet Greenify som hjälper dig att dvale Jio-appar. Genom att göra det kommer Jio-appar inte att springa i bakgrunden, vilket hindrar någon form av annonser.
  6. Ett annat sätt att du kan förhindra att annonserna visas är att inaktivera bakgrundsdata för Jio-appar. Utan bakgrundsdata kan de inte visa några annonser.
  7. Sist men inte minst kan du förhindra att annonser visas genom att inaktivera telefonåtkomst.

Om ingen av stegen ovan fungerar, lämnas du med en sista lösning. Ring Jio kundservice och fråga dem att lösa problemet för dig. Vanligtvis kommer de att fråga dig telefonens IMEI-nummer . Efter det borde det ta var som helst från några dagar till en vecka för att de ska fixa det. Annonserna ska inaktiveras från servern när de har gjort det.

Du kan också fånga uppmärksamheten genom att tweeta dem på @JioCare.

För & nackdelar med att använda Android-enheter

Medan Android är det mest utbredda mobila operativsystemet i världen, med förutsägelser att bli det dominerande operativsystemet i allmänhet, betyder det inte att det överträffar sina motsvarigheter på alla sätt, särskilt när vi överväger iOS.

Beroende på din telefon kan din kunskap och dina behov kanske välja ett annat operativsystem eller lära dig hur du får ut det mesta av Android-versionen på din smartphone.

Pros

- mångsidig

- Modulär

- Anpassningsbar

- Lätt att programmera

- Tillåter tredjepartsprogram

Nackdelar

- Inte lika strömlinjeformad

- Lite hårdvaraintensiv

- Tvivelaktigt appövervakning

Om du vill lära dig hur du skapar dina egna appar eller för att få reda på hur de flesta Android-appar fungerar, kanske du vill ta ut Android Programmering för nybörjare som ger en trevlig och försiktig inlärningskurva för alla som vill lära sig.

Slutsats

Det bästa sättet är att kontakta Jio kundsupport och låta dem bli av med annonserna för dig. Du kan dock alltid prova metoderna som anges ovan, eftersom de också kan hjälpa dig att bli av med Jio-annonserna på din Android-telefon.