Lista över Discord-kommandon

Om du är en spelare använder du sannolikt redan någon typ av chattprogram. Tidigare använde jag TeamSpeak, Mumble och många andra. Det är alla så ... igår . Discord är där det är i dessa dagar, och vilken app det här är!

Denna tjänst skapades för att hjälpa dig att kommunicera perfekt via extremt privata servrar som låter dig röstchatt eller text med andra spelare. Discord fungerar på ditt skrivbord ELLER din telefon, vilket gör det enkelt att hålla kontakten oavsett vilken typ av spel du spelar - eller var du spelar den. Den kombinerar en allmän chatlobby med meddelandekort och den huvudsakliga VoIP-klienten i en fantastisk app som inte klarar allt utrymme på din telefon eller dator.

Discord är gratis att använda och lätt att anmäla sig till. Du kan gå med i en förframgjord server med en inbjudningskod eller skapa din egen bara genom att ha ett användarnamn. När du använder Discord finns det många kommandon som du kan skriva in i servern för att göra olika saker hända. Vissa är användbara, och några är bara för skojs skull. Här är en grundläggande lista över Discord-kommandon:

 1. giphy [sökterm] - Älska animerade GIF? Kan inte få nog att använda dem för att visa vad du tänker och känner? Använd det här kommandot för att söka tusentals GIF-filer och klicka för att skicka det du vill ha i chattrummet.
 2. nick [nytt smeknamn] - Gillar du inte smeknamnet du valde (eller tilldelades) när du gick in i chattkanalen? Med hjälp av det här kommandot kan du välja ett smeknamn efter dina önskemål. Skriv det - tillsammans med det nya namnet - och tryck på Enter-tangenten på tangentbordet och presto!
 3. tts [message] - Du kan hoppa in i röstkanalen när som helst du vill, tack vare hur Discord är inställt. Vad händer dock om du inte har en mikrofon? Genom att använda det här kommandot kan du skriva in någonting och läsa det högt i chattrummet till alla. Var försiktig, men: administratörer kan enkelt inaktivera den här funktionen om den missbrukas.
 4. afk set [status] - Behöver du ta ett mellanmål eller en drink? Tid att besöka toaletten? Mormor föll oväntat av? Med det här kommandot kan du ställa in ett anpassat AFK-meddelande (borta från tangentbordet) som visas i kanalen om någon nämner ditt smeknamn.
 5. whois [användarnamn] - Inte riktigt säker vem personen är som fortsätter att prata med dig? Använd det här kommandot för att få information från servern om personen i fråga.
 6. medlemskonto - Som administratör - eller till och med en vanlig medlem - kanske du vill veta hur många som för närvarande är anslutna till servern när som helst. Genom att använda det här kommandot får du ett omedelbart resultat med det magiska numret.
 7. emotes - Även i min "avancerade" ålder älskar jag emojis! Om du gör det kan du också använda det här kommandot för att hitta en lista med emojis som kommer att fungera på servern.
 8. serverinfo - Vill du veta hur länge en server har varit aktiv eller hur många användare är anslutna i genomsnitt? Du kan snabbt skriva in det här kommandot för att ta reda på massor av information och statistik om servern.
 9. Botcommands - Som jag nämnde ovan med kommandot text-till-tal kan administratörer - och gör - avaktivera vissa kommandon ibland. De kan också skapa ett antal anpassade kommandon som du kan använda. Är du osäker på vilka kommandon som är tillgängliga för din användning? Detta ger dig en fullständig lista
 10. Moderering Blacklist Lägg till [fras] - Om du kör ett chattrum vet du hur svårt det är att hålla människor från att säga saker de inte borde - oavsett hur snällt du frågar. Om det finns vissa ord eller fraser som du inte vill visas i kanalen kan du lägga till dem i svartlistan med hjälp av det här kommandot.

Du kan också hitta en massiv lista över Discord-kommandon över på PhantomBot.

Discord Servers och Chat Bots

Att köra din egen server som en spelare ELLER en innehållsskapare rekommenderas starkt på grund av de många alternativen som finns att hjälpa dig på vägen. Du kan skapa flera "kanaler" som alla har olika behörighetsnivåer för olika typer av användare. Det betyder att om du har en mycket stor grupp människor på din server, har du inte hundratals människor som alla försöker prata eller skriva över varandra.

När du äger din egen server, kommer du att vilja använda en chat bot. Detta kommer att göra ditt liv mycket enklare som administratör. Discord-webbplatsen har en lista över godkända bots som ger dig massor av modverktyg och som gör att du enkelt kan integrera med saker som YouTube och Twitch. Det finns många "inofficiella" robotar som låter dig göra saker som att ringa folk och lägga till statistik för spelare. Jag brukar inte rekommendera att använda sådana på grund av att de kan vara instabila, sällan uppdaterade och inte alltid lediga.

En Discord bot sitter passivt i din kanal / s tills du ger det kommandon att använda. Det är här resten av denna artikel kommer till spel. Jag ska ge dig en ganska stor lista med kommandon som du kan använda med dina Discord-robotar ... som alla hjälper dig att köra saker effektivt på något sätt. Här är en liten lista med några grundläggande botkommandon som du kanske vill använda:

 1. förbud [användare] [gräns] [anledning] - Om du har någon som har blivit varnad flera gånger och du vill bli av med bra - eller till och med en engångspammare - använd det här kommandot för att förbjuda dem från din server. Du kan också välja att tillåta förbudet att upphöra efter en viss tid (som du väljer) har gått. När du ställer in förbudet kommer personen att få det meddelande du anger i kommandot när de försöker ansluta igen.
 2. softban [user] [reason] - vi har alla dåliga dagar. Att ta ut det på ett chattrum händer OFTEN. Om en av dina stamgäster har spövat en massa skräp och du vill bli av med sina ord från kanalen (och ge dem ett väckarklocka för att slå av det) använder du det här kommandot och förbjuder dem och omedelbart tar bort förbudet. Det har också den extra skönheten att ta bort allt de har skrivit in i kanalen sedan de har anslutits.
 3. sparka [användare] [anledning] - Återigen med problemanvändarna! Låt oss säga att du inte nödvändigtvis vill förbjuda någon, men du måste uppmärksamma dem på ett större sätt än att använda ord. Att sparka ut dem med det här kommandot förbjuder inte dem, men de kan inte återkomma till chattrummet tills de är inbjudna av någon. Det är en time-out för chattrum på ett sätt!
 4. dämpa [användaren] [minuter] [anledning] - Låt oss säga att du är mitt i ett raid och behöver hålla människor tysta för en tid ... eller bara tillåta vissa användare att kunna prata. Du kan använda det här kommandot för att dämpa andra medlemmar (eller till och med bara en enda överkallare). Lägg till en viss tidsgräns om du vill, eller helt enkelt stänga av dem när du är redo att låta dem prata igen.
 5. addrole [namn] [hex färg] [hiss] - Jag vet att många av dig vill använda den här funktionen direkt. Det låter dig konfigurera olika roller ... var och en kommer att få de tilldelade användarnas namn att visas i kanalen i den färg du väljer. Du kommer sannolikt vilja lägga till moderatorer, men du kan skapa en roll för allting ... inklusive raidledare, lagledare och så vidare.
 6. delrol [rollnamn] - behöver inte längre en roll du ställde in med det sista kommandot? Med hjälp av den här tar man bort det helt (tillsammans med några speciella behörigheter du tilldelat det) och tar omedelbart bort från alla de personer som använde det.
 7. roll [användare] [rollnamn] - Är du redo att marknadsföra någon till ett Mod-läge? Behöver du lägga till en användare till en annan roll? Använd snabbt detta kommando för att tilldela personen den roll som du tycker är bäst lämpad.

Vilka andra chattprogram använder du? Skulle du överväga att checka ut DIscord?

Glad VoIPing!