iPhone 8 & X: Så här sparar du bilder från MMS-textmeddelanden

Spara media som foton eller videoklipp från ett textmeddelande som du har fått på din Apple iPhone 8 eller X med hjälp av dessa steg.

  1. Tryck på appen " Meddelanden " för att öppna den och välj sedan det meddelande som håller din bild.
  2. Tryck på det foto du vill spara.
  3. I nedre vänstra hörnet ser du en ruta med en pil i den. Tryck på den här rutan för att öppna alternativen.
  4. Du kan nu trycka på ikonen " Spara bild " för att spara bilden till din iPhone.

Dessutom kan du välja andra alternativ:

  • Genom att trycka på ikonen " Mail " kan du skicka den här bilden till någon utan att behöva spara den på din telefon.
  • Genom att trycka på " Twitter " -ikonen kan du tweeta fotot utan att först spara det. Dessutom kan du peka på Facebook-ikonen för att skicka den till din Facebook-tidslinje.
  • Genom att välja alternativet " Tilldela kontakt " kan du spara den här stillbilden som standardikon för en av dina kontakter. Jag gjorde just den här kvällen när min yngste skickade mig en bild som hon hade tagit av sig själv (en "selfie") som var förtjusande. Jag tilldelade det omedelbart för att dyka upp varje gång hon ringer mig.
  • Genom att trycka på alternativet " Print " kan du skicka bilden till en trådlös utskriftsenhet om en redan är tillgänglig.
  • Med funktionen " Kopiera " kan du kopiera bilden till ett "urklipp" som sedan kan du klistra in det direkt i ett nytt textmeddelande till någon annan om du vill.

För att komma åt de bilder du har sparat från textmeddelanden, tryck på " Foton " -appen på din iPhone och välj alternativet " Kamerarulle ". Du kan nu njuta av dessa ögonblicksbilder när som helst du vill.

Låt oss hoppas att ingen av oss som är mormor rinner ut ur lagringsutrymme på våra telefoner tack vare alla de olika skotten av de små!