Fix "Röstsökning har stängts av" Fel för Google Nu

Jag kopplade upp en mikrofon och testade den i Windows. Jag var väldigt redo att börja skrika "OK Google" för att få upp Google Now-skärmen för att utföra röstsökningar. Det fungerade inte. I stället för att föra upp sökskärmen kastade Chrome ett meddelande som sa att "Röstsökning har stängts av". Jag valde länken "Detaljer" som inte riktigt hjälpte så mycket. Lyckligtvis kunde jag fixa detta problem med bara några steg.

Metod 1 - Aktivera från adressfältet

När du är kvar på Google-sidan där du fick meddelandet " Röstsökning har stängts av ", kontrollera om det finns en ikon som har dykt upp i adressfältet bredvid bokmärkesstjärnan. Mus över den. Om det står " Denna sida har blockerats från att komma åt din mikrofon ", gör du så här:

  1. Markera ikonen i adressfältet och välj " Tillåt alltid www.google.com att komma åt din mikrofon. ”.
  2. Välj den mikrofon du använder i rullgardinsmenyn.
  3. Välj " Klar ".

Metod 2 - Aktivera från Chrome-inställningar

  1. Från Google Chrome väljer du menyknappen längst upp till höger.
  2. Välj " Inställningar ".
  3. Öppna " Avancerad " länken längst ner.
  4. I avsnittet " Sekretess och säkerhet " väljer du " Innehållsinställningar ".
  5. Välj " Fråga när en webbplats kräver åtkomst till din mikrofon (rekommenderas) " alternativ. Du kan valfritt hoppa över det här steget, välj " Tillåt " och lägg till "//www.google.com" till den här listan med den inställd för att tillåta ljud.

När du har utfört stegen med en av ovanstående metoder bör du nu kunna använda Google Voice-kommandon med Google Chrome utan problem.