Hur man hittar en förlorad fitbit

Min fru förlorade nyligen sin Fitbit Alta HR. Hon hade ingen aning om var hon förlorade den. Det kunde ha varit någonstans från affären till vårt hem. Lyckligtvis fann vi det genom att spåra Bluetooth-signalen. Här är några tips om hur du hittar en förlorad Fitbit.

  1. Om du synkroniserar din Fitbit med din Android eller iPhone, kontrollera att enheten senast synkroniserades med Fitbit. Detta kommer att ge dig en uppfattning när den gick vilse.
  2. Android-användare kan ladda ner och installera Bit-Finder Geo (för Fitbit). iPhone, iPad och iPod Touch-användare kan installera Hitta min Fitbit.
  3. Slå på appen och ta din enhet längs den väg du har rest sedan du förlorade enheten. Vanliga platser där människor hittar det Fitbits är följande:
    • Tvättservice korgar eller högar av tvätt
    • Bilen
    • Badrummet

Appen kommer att berätta när du kommer närmare din enhet.

Var medveten om att det inte är lätt att spåra en Bluetooth-signal. Det kan studsa av speglar och allt metall. I mitt fall hittades Fitbit i vår bil, men signalen visade sig vara starkast nära mitt garage.

Förhoppningsvis följer de ovanstående stegen fruktansvärda.

FAQ

Vad händer om min Fitbit är avstängd?

Tyvärr, om din Fitbit var avstängd eller slut på batteriet när du tappade bort det, kommer ovanstående steg inte att fungera och du måste försöka hitta det manuellt.

Finns det någon typ av app som kommer att berätta för mig var det finns på en karta?

Nej. Fitbit har ingen GPS, så det finns ingen funktion där du kan spåra den över ett brett område med en kartapp eller något liknande.