Outlook 2019/365: Skriv ut e-postbilagor utan att öppna meddelandet

Har bråttom att skriva ut det dokumentet före mötet? Du kan snabbt skriva ut bifogade filer utan att öppna e-postmeddelandet eller bilagan i Outlook 2019 eller 365.

  1. Markera det e-postmeddelande som innehåller bilagan (erna) du vill skriva ut i " Inkorg ".
  2. Välj " File "> " Print ".
  3. Välj " Utskriftsalternativ " -knappen.

  4. Sätt en check i " Skriv ut bifogade filer. Bilagor kommer endast att skrivas ut till standardskrivaren ". Klicka på " Skriv ut ". Om du inte vill skriva ut just nu väljer du " Förhandsgranska " istället för att spara inställningen, så kan du välja " Avbryt ".

    Nu kan du helt enkelt högerklicka på ett e-postmeddelande och välj sedan " Snabbutskrift ". Om e-postmeddelandet har en bilaga, öppnas meddelandet och filen i standardprogrammet och skrivs ut till standardskrivaren utan att någonsin öppna filen.

Obs! För vissa applikationer kan du få information om att klicka på tillstånd för att öppna filen eller en principdialogruta .


FAQ

När jag försöker skriva ut filen får jag ett fel som säger att filen inte kan öppnas eller en snabb fråga frågar hur jag vill öppna den här typen av fil. Hur fixar jag det här?

Du måste ha programmet som öppnar filen som är installerad på datorn och inställningen för att öppna den typen av fil som standard.

Finns det ett sätt att göra bilagorna skrivna utan att inkludera e-postmeddelandet?

Nej.

Finns det ett sätt att skriva ut bilagorna till en icke-standardskrivare?

Nej. Åtminstone inte när du använder "Snabbutskrift". Du kan fortfarande gå till "File"> "Print" -alternativet, se till att kryssrutan för utskrift av bifogade filer har markerats och välj sedan en skrivare om du behöver använda en specifik skrivare.