Outlook 2019/365: Visa BCC-fältet

Visa fältet BCC (Blind Carbon Copy) när du skickar ett e-postmeddelande från Microsoft Outlook 2019 (Office 365) för att skicka en blind kol kopia till mottagare. I det här fältet kan du kopiera andra mottagare till meddelandet utan att andra mottagare känner till alla mottagare den skickades till. Så här aktiverar du fältet.

Outlook-klient

  1. Starta ditt nya e-postmeddelande eller svara genom att välja " Ny e-post ".
  2. Välj fliken " Alternativ ".
  3. Välj " Bcc ".

Fältet är nu påslagen och redo att användas till blinda kol kopi mottagare.


Outlook Web Access

Om du använder Outlook Web Access istället för Outlook-klienten har du också ett alternativ för att avslöja BCC-fältet med dessa steg.

  1. Välj " Nytt mail " för att börja komponera ditt meddelande.
  2. Välj de tre punkterna ( ... ) som ligger mot mitten till övre högra delen av meddelandeskärmen.
  3. Välj " Visa Bcc ".


FAQ

Jag kan inte hitta BCC-knappen under Alternativ. Vad gör jag?

Din kopia av Outlook kan ha anpassats. Du kan återställa BCC-alternativet genom att välja " Anpassa snabbåtkomst " -pil i det övre vänstra partiet av fönstret och sedan välja " Fler kommandon ... ". Därifrån välj " Snabbåtkomstverktygsfält " för att ändra tillgängliga alternativ. Om du vill ta det enkla sättet väljer du bara " Återställ " -knappen. att ändra tillgängliga alternativ.

I vissa miljöer är det möjligt att din IT-administratör stängde av den här funktionen.

Hur kan jag säga vem som skickades en BCC på ett e-postmeddelande?

En blind kol kopi är avsedd att vara "blind". Du kan inte se en lista över vem som skickades en BCC i Outlook om du är en mottagare. Om du skickade meddelandet kan du dock öppna den från mappen " Skickade artiklar " och se vem som skickade ett BCC-meddelande.