iPhone: Inget ringsignal på inkommande samtal

Om du inte kan höra ringningen när ett inkommande samtal till din Apple iPhone finns, finns det några saker som kan orsaka problemet. Här är en lista över saker att prova.

1. Ring / Silent Switch

Du kanske har förbisedt huruvida ring / tyst brytare är inställd för att tysta ringsignalen. Ringen / tystomkopplaren är över volymomkopplaren. Om du kan se orange på den här strömbrytaren är den inställd att vibrera. Byt den till ring och du borde vara bra.

2. Vrid upp volymen

Var noga med att inte förbise att volymknapparna på sidan av iPhone styr ringsignalen. På startskärmen trycker du på knappen " Volym upp " och ser till att volymen är inställd på en lämplig nivå.

3. Prova en återställning

Ibland kan du behöva återställa iPhone så att den fungerar korrekt igen. Du kan göra detta genom att trycka och hålla ned knapparna " Power " och " Volume Down " samtidigt ( "Power" och "Home" på äldre enheter) i ca 5 sekunder. Efter att ha hållit knapparna bör iPhone stängas av. Därifrån kan du bara slå på den igen och ge ringen ett annat försök.

4. Det är fast i hörlurar läge

Ett annat vanligt problem med iPhone-användare som har ringsignaler är att enheten är fast i "Headphones Mode". Detta händer när iPhone verkar detektera hörlurar som är anslutna till enheten. Läs vårt inlägg, "iPhone eller iPad fast med inget ljud" för tips om hur du åtgärdar problemet.

Förhoppningsvis har minst en uppsättning steg ovan hjälpt dig att fixa ditt ringsignal. Vänligen dela din erfarenhet av detta problem i kommentarfältet nedan.