Snapchat: Så här redigerar jag min historia genom att lägga till eller radera snaps

Tack vare Snapchat använder du bilder snarare än ord för att dela med dig vad du gör med fans, familj och vänner. Min berättelse är en utmärkt funktion för att dela vad som helst du vill till alla, men ibland övertygar inte dina historier dig.

Du vill antingen lägga till eller ta bort något för att göra det bara perfekt. Att lägga till eller ta bort en snap låter enkelt, men ibland glömmer du hur du gör en så enkel uppgift och behöver lite påminnelse.

Så här lägger du till och tar bort en snap till min berättelse i Snapchat

Om du är ny i hela Snapchat-världen, kanske du bara vill bokmärke denna artikel för framtida referens. Du vet aldrig när du behöver det igen. Eftersom du ska lägga till en snap är det första du behöver göra genom att knacka på den vita cirkeln längst ner när du först startar appen.

Tryck sedan på den blå sändningsknappen som du normalt skulle ha när du skickade en snap. På nästa sida ser du alternativet att antingen skicka snapet till någon av dina kontakter eller lägga till det i din historia. Tryck på Min historia, och du är klar. Din snap kommer automatiskt att bifogas.

Om du vill se din historia trycker du på den vita cirkeln till vänster om sökalternativet och din berättelse bör ligga precis under alternativet Synkronisera kontakter.

När du trycker på My Story visas alla snaps som du lagt till i den ordning du lade till dem. Tryck bara på den som du vill radera, och längst ner till höger hörs papperskorgen som låter dig radera det aktuella snapet.

Slutsats

Snapchat har många funktioner som kan hålla oss upptagna i timmar och timmar. Men innan du kan börja njuta av de mer komplicerade funktionerna måste du först lära dig grunderna först. Nu när du vet hur man lägger till och tar bort en snap kommer dina historier att bli bättre än någonsin.