Samsung Galaxy Screen upptäcker automatiska kranar

Är din Samsung Galaxy-smarttelefon eller -tabletverkande så att det blir tappat automatiskt när du inte knackar på det? Det är ett vanligt problem. Här är några steg som kan hjälpa dig att lösa problemet.

Rengör eventuellt våt

Se till att skärmen och fingrarna är fria från fukt när enheten är i bruk.


Rengör skärmen

Se till att skärmen och området runt skärmen är rent. Använd en lätt trasa och destillerat vatten för att rengöra för bästa resultat.


Ta bort fallet

Om du använder ett fall, försök att använda skärmen utan att behöva ta en stund. Vissa dåligt gjorda fall kan orsaka problem med skärmen.


Ta bort skärmskydd

Om du använder ett skärmskydd, försök använda skärmen utan den. Se även till att alla skärmskydd tas bort från enheten. Vissa människor inser aldrig att deras nya apparat skickades med ett skyddande ark över skärmen som bör tas bort vid användning.


Rengör spår runt bildskärmen

Använd ett tunt blad för att försiktigt springa spåret mellan skärmen och metallen eller plasten som omger den för att rengöra spåret. Var försiktig så att du inte klarar någonting. Om det finns någon smuts eller gunk i klyftan mellan enhetens hölje och skärmen, kommer skärmen att registrera "spök".


Vanligtvis när du tittar på var och en av de ovan nämnda problemen kan du fixa det automatiska skärmavbrottsproblemet. Om inte, kan du behöva göra en fabriksåterställning på din enhet. Om det inte fungerar kan du titta på en hårdvaruproblem som måste fastställas av tillverkaren.