Hur man får de bästa erbjudandena på Amazon

Har du någonsin gått i en butik för att ta en titt på en telefon du vill ha, för att köpa den senare på Amazon? Jag vet att jag har. Amazon är definitivt rätt plats när du vill spara lite pengar, men det finns några tips som hjälper dig att få en ännu bättre affär.

Följande guide hjälper dig att hitta de bästa erbjudandenen på Amazon och hjälper dig spara pengar som kan gå mot den drömmen semester. Några tips kräver att du har Amazon Prime, men inte alla.

Amazon Outlet

Amazon Outlet är ett bra ställe att få de billigaste erbjudandenen möjligt. Amazon hoppas förmodligen att du aldrig hittar den här sidan, men här är det ändå. På Amazon Outlet hittar du en mängd olika bra saker du kan köpa till ett ännu lägre pris.

Det finns också blixtrekommendationer som endast är tillgängliga under en viss tid. Amazon visar den återstående tiden, så du vet hur mycket tid du har kvar. Om du är en Amazon Prime-medlem får du tidigt tillgång till erbjudanden som bara kommer att vara tillgängliga för dig och sedan alla andra.

Amazon kuponger

Att betala mindre är alltid en bra sak, även om det är några dollar. Med Amazon Coupons får du kuponger för en omfattande mängd produkter. Du kan få kuponger på saker som personlig hygien, rengöringsmedel, smink, leksaker och mycket mer.

Vissa produkter använder kupongen automatiskt, men andra behöver dig att klippa ut det. För att vara på den säkra sidan är det bäst om du alltid klipper kupongen ut.

Om du ser att du inte kan placera vissa kuponger med vissa erbjudanden med samma order, måste du placera beställningarna separat för att få hela rabatten.

Handla på andra länder Amazon webbplats

Om du bor i ett land vars valuta för närvarande är i sitt bästa ögonblick kan du prova att shoppa på ett annat lands Amazon-webbplats. Det är en bra idé ta en titt på dina länder att importera skatt för att se om det är värt det.

Detta är också ett användbart trick om du har vänlig eller familj i USA och planerar att besöka dem snart. Gå till Amazonas webbplats, gör massiv shopping och fråga din familj eller vänner att spara dem för dig. Så nästa gång du besöker, väntar de på dig att hämta dem.

Amazonas Prenumerera och spara

Det finns vanligtvis något som löper ut hemma. Det är antingen toalettpapper eller hundmat. Med Prenumerera och spara har du hushållsartiklar skickade till ditt hem till ett bra pris. Du får också 5% rabatt på de saker du prenumererar för.

Du måste ha dessa hushållsartiklar skickade på vanliga baser och om du beställer för mer än fem saker går rabatten upp till 15%. Ett knep du kan försöka abonnerar på något du behöver och när du har det, avbryta prenumerationen.

Köp brukade och kolla andra säljare

När du vill köpa något, kanske du inte ens överväga att köpa en begagnad vara. Det är definitivt värt att överväga eftersom de använda produkterna kan innefatta en telefon som bara har varit påslagen två gånger.

Titta på säljarens rykte och läs kommentarerna från användare som har köpt saker från den säljaren för att se om det är värt att köpa från dem eller inte.

Det finns ingen skyldighet att alltid köpa från Amazon. Det finns också andra säljare som säljer exakt samma produkt och ett lägre pris.

Klicka på Amazons dagens erbjudanden

På Amazons huvudsida har de en sektion som heter Dagens erbjudanden. Precis som namnet säger, är de erbjudanden som endast är tillgängliga i 24 timmar och då är de borta. Det bör också finnas en klocka på varan så att du kan se hur mycket tid du har kvar för att köpa den.

Amazon Warehouse

Amazon Warehouse kan vara det bästa stället att få bästa möjliga erbjudanden. Men innan du hoppas upp borde du veta att föremålen här var möjliga öppnade och använda och sedan återvände. Andra kan ha skadats innan de skickades. Om priset är värt den risken är Amazon Warehouse värt ett försök.

Slutsats

Tiderna är tuffa, och nästan alla letar efter sätt att spara så mycket pengar som möjligt. Med ovanstående alternativ kommer du definitivt spara lite pengar och njuta av bra produkter i processen. Hur sparar du lite pengar på Amazon? Dela dina tips för att spara pengar med oss ​​i kommentarerna nedan.