Så här aktiverar och inaktiverar du Säkert läge på en Galaxy J7 Refine

Du kanske undrar redan varför - exakt - skulle du någonsin behöva placera din Samsung Galaxy J7 i Säkert läge. Tja, har du någonsin haft en seriös avbrott på din telefon? Appar kraschar ständigt utan någon uppenbar eller uppenbar anledning? Vad sägs om att telefonen själv helt enkelt fryser eller låser upp? Det har hänt oss alla vid någon tidpunkt. Svaret är nästan alltid en skurkaktig app som inte fungerar som den ska eller borde inte ha installerats i första hand. Även i denna dag och tid för appövervakning och säkerhetsåtgärder finns det fortfarande ibland vansinniga personer som utvecklar appar som seriöst kan röra med våra enheter. Hur ska du säkert veta vilken app som orsakar problem, men?

I de flesta fall är den förekommande ansökan inte en skurk eller otäck ... det är helt enkelt en populär, vardaglig app som på något sätt har skadat sig själv. Men hur vet du vilken app som orsakar dig så många huvudvärk? Om det här problemet har gjort din telefon nästan värdelös måste du placera den i Säkert läge för att räkna ut saker och jag ska ge dig en snabb översikt just nu för att hjälpa dig.

Aktiverar Säkert läge

  • Först, slå av telefonen helt.
  • Med avstängningen håller du ner "Power" -knappen tills ordet "SAMSUNG" visas på skärmen.
  • Så fort du ser "SAMSUNG" visas på skärmen, släpp omedelbart "Power Key".
  • När du släpper den strömknappen, håller du ner knappen "Volym ned" .
  • Släpp inte "Volym ned" -knappen tills du ser orden "Säkert läge" som visas längst ner på skärmen.

Nu när du är i "Säkert läge" kan du avinstallera dina tredjepartsprogram (de du har laddat ner) en och en tills du räknar ut vilken som orsakar problem.


Inaktivera Säkert läge

När du är klar är det enkelt att återvända din telefon till sitt normala tillstånd: Håll bara ner din "Power" -knapp som du normalt vill och låta telefonen starta om på vanligt sätt.

Vilka andra frågor har du för mig om Samsung Galaxy J7-telefonerna? Finns det något i synnerhet kan jag hjälpa dig att lära dig hur man gör?