4 måste ha videoredigeringsapplikationer för Android

Att redigera en video är lättare nu än någonsin tidigare. Du behöver inte den komplicerade videoredigeringsprogramvaran som bara en person med stor kunskap om teknik skulle veta hur man använder.

Tack vare det stora utbudet av gratis videoredigeringsapp på Google Play är det enklare att redigera dina videoklipp på din Android-enhet. Men vilka är värda att installera? Följande videoredigeringsprogram är de som jag rekommenderar för alla Android-användare.

1. VideoShow Video Editor

VideoShow är en av de mest populära videoredigeringsapparna för Android. Den är tillgänglig i sin fria och premium-version. Om du går Pro kan du njuta av alternativ som inget vattenstämpel, inga annonser, export av 1080p, GIF-export, videojustering, pixelat, rösteffekter och mer. Priset kan variera beroende på vilket land du befinner dig i, men priset kommer att vara runt US $ 20.

Den fria versionen erbjuder fortfarande utmärkta funktioner som olika teman. Till exempel kan du lägga till teman som elegant, Loveday, med dig, flashmob, reselog, ros och mer.

När du väljer ett tema kommer appen att ladda ner den automatiskt och lägga till temat i din video. Teman med en krona indikerar att den endast är tillgänglig om du går Pro. I fliken Musik kan du lägga till en låt för hela videon, men om du vill lägga till mer än en låt väljer du alternativet för flera musikljud.

På fliken Sound Effect kan du lägga till ljud som en skällhund, någon som skriker, slår, piskar och många fler. Skjut videon till var du vill placera ljudet och tryck på plustecknet. Du vet var du ställer in ljudeffekten eftersom den kommer att markeras i rött.

På fliken Redigera kan du använda verktyg som klippredigering, textning, övergång, filter, effekter, klistermärken, klotter och lägga till klipp. Om du går Pro kan du också använda rulltext, vattenstämpel och pixelerad.

2. VivaVideo - videoredigerare och fotofilm

VivaVideo har också bra alternativ som julteman när december är ingenstans på plats. Teman du kan använda är ogenomskinlig skog, klar film, sommar, macaron, körsbärsregn, min, viva nyheter och mycket mer. Förhandsgranskningsfälten är större med den här appen och (enligt min mening) har bättre teman att välja mellan.

VivaVideo har också ett alternativ där du kan lägga till ljudeffekter som gnist, applåder, telefonring, folkmassan skratta, kåpa, dörrklockan, visselpipa och mycket mer. Du kan också lägga till den musik du har på din enhet, eller du kan trycka på den röda inspelningsknappen och spela in din egen röst.

På fliken Musik kan du lägga till olika typer av musik från olika genrer. Du kan välja bland genrer som folk, klassisk, pop, rock, ambient, R & B, barn, jazz och blues, semester, hiphop och mycket mer.

Videoens ursprungliga ljud kan också helt eller delvis uteslutas genom att använda ljudreglaget. Skjutreglaget anger i procent hur mycket av det ursprungliga ljudet som ska höras.

3. ActionDirector

Om du vill behålla din video och vill lägga till några teman i dina videoklipp är ActionDirector ett bra alternativ. Det gör att du kan påskynda hela eller delar av din video för det komiska utseendet. Du kan också lägga till filter, klistermärken och titlar i dina videoklipp.

Med den här appen kan du låta ljudet antingen blekna in eller ut. Den här appen har nyfikna ljudklipp som flygplatsmeddelande, telefonuppringning och annat ljud beroende på vilket ämne du väljer.

Du kan välja ljud från ämnen som sport, instrument, arbete, hem, vardag, djur, vapen, transport, människor, miljö och diverse. Den här appen kanske inte har så många alternativ som de andra, men de som har det är värda att använda.

4. FilmoraGo - Free Video Editor

FilmoraGo har också unika alternativ av sig själv. Det är till exempel möjligt att vända videon så att den börjar från slutet. Det här är ett alternativ som du bara hittar i den här appen.

Den här funktionen är gömd i Redigeringsverktyg, som bara kan ses genom att svepa upp alternativen till höger. När du väl är i redigeringsverktyg väljer du alternativet trimklips och växlar på alternativet omvänd video.

Precis som de andra programmen på listan, erbjuder FilmoraGo också överlagringar, filter, hastighet, ljudmixare, voiceover, PIP, grödor, trim och teman. Tala om teman kan du välja bland teman som 80-talet, mode, vinter, Chaplin, kärlek, konsert, barn och spegel.

Slutsats

Att spela in en video är en enkel uppgift, och det är också enkelt att redigera ett. Tack vare de kostnadsfria videoredigeringsapparna för Android som nämns ovan kan du redigera dina videoklipp även om du inte kommer i kontakt med tekniken väldigt mycket. Vilken app ska du börja med?