Windows: Fix "Vi kan inte verifiera vem som skapade den här filen" Fel

Jag startar ofta .exe och .vbs-filer från nätverksenheter som är mappade till många olika datorer. På grund av säkerhetsfunktionerna som är inbyggda i Microsoft Windows kan användarna ofta få en dialogruta med " Open File - Security Warning " som säger "Vi kan inte verifiera vem som skapade den här filen. Är du säker på att du vill öppna den här filen? " När du öppnar filer från andra platser än den lokala datorn. Om du ofta stöter på det här felet och vill spara det extra steget genom att klicka på Öppna- knappen kan du konfigurera filplatsen som en betrodd webbplats.

  1. Välj " Start " och skriv sedan " Internet Options ".
  2. Öppna " Internet-alternativ ".
  3. Välj fliken " Säkerhet ".
  4. Välj " Lokalt intranät " och välj sedan " Sites " -knappen.

  5. Välj " Avancerad " -knappen i dialogrutan " Lokal intranät " som visas.

  6. Ange platsen för filen som skapar varningen. Banan kan vara en mappad nätverksenhet eller en UNC-sökväg som "\\ Server1". I det här fallet var min test.vbs-fil på Z: -drevet. Så jag skriver " Z: " och trycker sedan på " Lägg till ".

  7. Banan kan ändras när den läggs till i rutan " Websites ". Detta är normalt beteende.

  8. Välj " Stäng "> " OK "> " OK ".

Nu borde du kunna öppna vilken fil som helst från den platsen utan att ta emot felet "Vi kan inte verifiera vem som skapade den här filen".

Det finns andra metoder för att härda detta och liknande fel i Windows. Se Så här inaktiverar du "Öppna filsäkerhetsvarning" i Windows @ SevenForums för mer information.