iPhone X (64GB) granskning

Förmodligen ett av de mest betrodda mobiltillverkningsföretag i världen, är Apple fortfarande i branschen att höja baren med varje produkt som släpps. Den överlägsna designen, det snygga utseende och den eleganta naturen hos sina produkter är vad som skiljer dem från de andra.

Helt från lanseringen av sin första mobiltelefon har Apple fått erkännande och stöd från människor runt om i världen. Den nyligen lanserade iPhone X av Apple har gjort vågor på mobiltelefonmarknaden och säljer med en oerhört hög hastighet.

Om du är på marknaden för en ny telefon kan den här översynen av iPhone X hjälpa dig att hitta vägen för att upptäcka om det här är den perfekta plockningen för dig.

Fördelar och nackdelar med att använda Apple-produkter

Om du funderar på några av de Apple-produkter som finns på marknaden idag är det viktigt att överväga hela Apple-ekosystemet och de fördelar och nackdelar som följer med det. Även om du äger en enda produkt, kommer du att bli pressad att använda Apple-exklusiva funktioner och tjänster.

Medan det för vissa kan vara en dealbreaker, kommer andra att finna det fördelaktigt att ha ett sådant väl avrundat system.

Pros

- Utsökt design

- Sömlös hårdvara och programkompatibilitet

- Inbyggda appar och funktioner

- Utmärkt kundsupport

Nackdelar

- Ej moddable

- Brist på produktsupport från tredje part

- Generellt dyrt

Om du vill köpa en iPhone X kan du göra det utan ett kontrakt genom att köpa det från Amazon. Det kommer fortfarande att ha alla funktioner och integration med Apple, men du kommer inte att vara bunden till ett kontrakt med någon operatör.

Look and Design

IPhone X är lika stor som iPhone 8 men mindre än iPhone 8 Plus och är också tyngre. Apple har i flera år återanvänt en liknande design, men det slutar nu med iPhone X. Apple gjorde ett djärvt drag genom att dra tillbaka den ikoniska och historiska hemnyckeln när de introducerade skärmsläckaren. Touch ID har också eliminerats. X har också fått en AMOLED-skärm för en bättre och fängslande iPhone-upplevelse och har ett helt glasbaksida som ger en bra känsla av överlägsen telefonprestanda i dina händer.

Prestanda

Introduktion till det nya Apple-anpassade kiselchipet kallas A11 Bionic. Apple har uppgraderat från en fyrkärnig processor till en med sex kärnor som kan köras samtidigt, med en förstklassig GPU designad av Apple. tidigare de designades av PowerVR. Det nya A11-chipet fungerar med 10nm-processorn som gör den relativt mindre, starkare och effektivare jämfört med iPhone 8. A11 består av 3 kärnor som lovar upp till 30% snabbare prestandahastighet jämfört med A10-fusionen.

Programvara, Ansiktsigenkänning och Hårdvara

IPhone X körs på iOS 11. Med eliminering av Home-tangenten, blev denna iOS helt och hållet gjord för iPhone X-rullning i nya gester och funktioner. Det kommer med nya användbarhetsfunktioner, raffinerad design och avancerad maskininlärning.

Avlägsnandet av hemknappen kom också med utslaget av Touch ID, vilket gav plats för något annat, och det är ansiktsigenkänning. Du behöver inte börja oroa dig för din säkerhet när det gäller iPhone X och säga farväl att du måste memorera dina lösenord.

IPhone X använder ansiktsigenkänning vilket stärker dess säkerhet. Det är nu nästan omöjligt för din telefon att bli hackad, eftersom iPhone X bara kan memorera ett ansikte. Den beräknade tiden att ställa in ansiktsigenkänning är ungefär en minut och sedan fungerar det relativt snabbt, vilket betyder att du kan låsa upp din telefon på några sekunder.

Ansiktsigenkänningsfunktionen är imponerande eftersom den fortfarande känner igen ditt ansikte även om du har på dig en hatt eller solglasögon.

Kamerafunktioner

IPhone X har en identisk kamerauppsättning till iPhone 8 plus; en dubbel-12MP kamerauppsättning. Tillagd till det är ett reptåligt safirglas för att hålla det oskadat. IPhone X behåller den nya bildprocessorn och brusreduceringsalgoritmen, assisterad av A11-chipet.

Den är fullt utrustad för realtid bild- och rörelsesanalys. För videofunktionerna finns det 4k vid 60fps och 1080p vid 240fps lägen för mer realistiska videor.

Dagsljusbilderna med iPhone X är helt fantastiska. Mycket realistisk, låg ljudnivå, enastående kontrast och riktning autofokus. HDR-läget kompletterar bara den realistiska inspelningen av bilder och ger dina bilder liv.

Visa

Den iPhone X mest efterlängtade funktionen är utan tvekan den 5, 8 "AMOLED skärmen kopplad med HDR video stöd och 1125 vid 2436px upplösning, vilket ger en pixeldensitet på 458ppi. När AMOLED placeras under ett mikroskop avslöjar en Diamond PenTile matris.

Batteri-liv

IPhone X levereras med ett icke-flyttbart Li-Po 2, 716 mAh batteri som är lika med iPhone 8 Plus. Det kommer också med ett lågt energiläge som är aktiverat manuellt, vilket kommer att förlänga din iPhone X batterilivslängd när den sjunker under 20% -markeringen.

IPhone X kommer ut ur lådan med en långsam 5V / 1A väggladdare som bara laddar ett dött batteri till ca 20% i en 30-minuters laddningstid. Ändå stöder iPhone X snabb laddning via USB-C strömförsörjning om du har en lämplig kabel och använder en kompatibel laddare. Med dessa kan du få upp till 45-50% av batteriets livslängd i en 30-minuters laddningstid. Trådlös laddning är också tillgänglig.

IPhone X har en uthållighet på upp till 74 timmar av en enda full laddning och kan vara i ca 19 timmar 3G-pratstund. När det gäller att surfa på webben varar det ca 9 timmar och du kan njuta av videouppspelning i upp till 12 timmar. IPhone X-videoudspelningstiden minskade med cirka 3 timmar jämfört med iPhone 8 Plus, vilket innebär att AMOLED-skärmen på iPhone X drar mer ström än LCD-enheten i iPhone 8 Plus.

Slutlig dom

En sak som kan skrämma dig bort från denna skönhet är priset. Om du planerar att få det rätt ur lådan bör du komma ihåg att du ska betala nära $ 1000. Det är dock en av de bästa telefonerna att nå den nuvarande mobilmarknaden.

Med början av en ny iPhone-generation som börjar med iPhone X finns det många förbättringar som gjorts. Du kunde inte begära fler funktioner i en smartphone. Det är premium design och snabb bearbetningshastighet bland många andra funktioner gör iPhone X till en avbrottsbrytare och en mycket önskvärd smartphone för att ta hand om dig.