Så här återställer du eller ändrar ditt Hulu-lösenord

Du har så många andra lösenord att komma ihåg att förr eller senare kommer du att glömma vilken du skapade för Hulu. Om du anger ett lösenord som är lätt att komma ihåg betyder det vanligtvis att det inte är en mycket säker.

Å andra sidan, om du gav ditt Hulu-konto ett säkert lösenord, betyder det att du redan glömde vad det var för tillfället. Bra att Hulu har ett sätt att ändra ditt lösenord så att du kan komma tillbaka till ditt konto så snart som möjligt.

Återställa ditt Hulu-lösenord

Du har stirrat på din bildskärm de senaste 15 minuterna, och du kan fortfarande inte komma ihåg vad ditt Hulu-lösenord är. Att sticka på det längre kommer inte att göra det komma tillbaka, så det är dags att besöka Hulu och återställa ditt lösenord.

Det är viktigt att du skriver in e-postmeddelandet som är kopplat till ditt Hulu-konto. Hulu söker sedan efter ditt konto och skickar dig en länk så att du kan återställa dina lösenord och återställa ditt konto. När du har skickat in din e-postadress kan du sluta vänta upp till 15 minuter för att den här e-postadressen ska komma.

Om det har gått mer än femton minuter och det fortfarande inte finns någon e-post, kolla dina Spam-mappar. Tänk på att ditt nya lösenord måste vara sex tecken långt och länken för återställning av lösenord som du får kommer endast att gälla i tre timmar.

Om du inte är säker på vilken e-post du använde för ditt Hulu-konto, klicka på länken som säger att jag inte kommer ihåg min e-postadress.

Nästa sida är en CAPTCHA-sida, Hulu behöver se till att du inte är en robot. För att hitta ditt konto måste du ange faktureringsinformationen för det kreditkort du använder för att betala för Hulu. Du måste ange de sista fyra siffrorna på kreditkortet, utgångsdatumet, faktureringskoden och din födelsedag.

Ändra ditt Hulu-lösenord

Om du vill ändra ditt nuvarande Hulu-lösenord för en annan, logga in på ditt konto som du brukar skulle. Klicka på rullgardinsmenyn i avsnittet Ditt konto, välj Ändra till sidan om lösenord. Skriv ditt nuvarande lösenord och det nya lösenordet du vill lägga till, glöm inte att klicka på spara ändringar.

Slutsats

Du är inte den första, och du kommer inte vara den sista Hulu-användaren att glömma sitt lösenord. Men tack vare de webbplatser som Hulu tillhandahåller kan du enkelt komma åt ditt konto och ändra ditt lösenord. Hur många gånger har du behövt byta ditt Hulu-lösenord? Låt oss veta i kommentarerna nedan.