Bli av med Microsofts irriterande annonser på Windows 10-låsskärmen

Att få uppdrag som uppnås utan avbrott är alltid tillfredsställande. Konstanta distraheringar kan vara frustrerande och irriterande. Detsamma gäller för arbete på skärmen.

Upprepade annonser som dyker upp är irriterande eftersom det orsakar en distraktion och saktar ner arbetstiden. Dessa avbrott är varför folk tenderar att installera blockers tillsammans med att dessa problematiska annonser ofta täcker innehållet på skärmen medan det används. De flesta Windows 10-användare finner dem besvärliga.

Annonser och meddelanden händer i alla versioner av Windows 10 om du använder den uppgraderade versionen, ett licensierat operativsystem eller någon annan professionell version. Frågan som uppstår med dessa irriterande annonser är det möjligt att bli av med dem?

Svaret är ja.

Byt spotlight-funktionen för att ta bort Microsofts irriterande annonser

Det finns en spotlight-funktion i Windows 10 som används för att visa annonser på låsskärmen. Den här funktionen visar olika typer av bakgrundsbilder. Ibland börjar det även att visa annonser för spel som stör ett enskilt arbete. Använd följande steg för att inaktivera dessa annonser:

 1. Högerklicka på ikonen Windows på Aktivitetsfältet.
 2. En lista med alternativ visas. Välj inställningsalternativet från dessa.
 3. Klicka på Anpassning.
 4. Välj Lås skärm i menyn till vänster.
 5. Nedanför bakgrund, klicka på listrutan. Välj bildspel.
 6. Inaktivera alternativet "Få roliga fakta, tips och mer från Windows och Cortana på din låsskärm".

Kontrollera startmenyn

Ibland använder Windows 10 startmenyn för att annonsera föreslagna applikationer. Dessa annonserade appar är vanligtvis inte gratis, och de upptar också mycket utrymme på startmenyns fält. Följande anvisningar blockerar dessa annonser från att uppta detta värdefulla utrymme.

 1. På din aktivitetsfält.
 2. Välj inställningar från de givna alternativen.
 3. Välj genom att klicka på Anpassning.
 4. Öppna menyn till vänster och välj Start.
 5. Sök efter alternativet "Visa förslag Ibland i början".
 6. Inaktivera den.

Ta bort Microsoft "Tips"

Många Microsoft Windows-objekt annonseras via meddelanden på skrivbordet. Till exempel arbetar du på datorn och plötsligt visas ett irriterande popup-meddelande som tyder på att du skapar en applikation. Du kan stoppa dessa meddelanden i Action Center. Följ stegen nedan för att inaktivera annonserna:

 1. Klicka på Windows-ikonen på Aktivitetsfältet för att öppna den.
 2. Klicka på inställningsikonen från de tillgängliga alternativen.
 3. Välj System.
 4. Klicka på "Meddelanden och åtgärder". Det här alternativet är tillgängligt i fönstrets vänstra fönster.
 5. Det kommer att finnas ett långt alternativ som anger "Visa mig Windows välkommen erfarenhet efter uppdateringarna och ibland medan jag loggar in för att markera vad som är nytt och föreslog", stäng av det.

För & nackdelar med att använda Microsoft Windows

MS Windows är fortfarande det vanligaste operativsystemet på Planet. Fördelarna med att använda Windows mättes en gång mot att använda rivaliserande stationära operativsystem, till exempel MacOS eller Linux, men är för närvarande mer risk att överträffas av Android.

Pros

- mångsidig

- Produktiv

- Säkra

- Bra Native Apps

Nackdelar

- Bulky

- Resource Heavy

- Utvecklat för tangentbord och mus

Du kan köpa en USB-enhet med Microsoft Windows 10 Home Edition och ansluta dig till miljontals användare över hela världen på en plattform som anses vara industristandarden.