Hur man får kändisar att märka dig på Twitter

Twitter är full av kändisar. Ashton Kutcher gnuggar armbågar med tekniska huvuden som Robert Scoble . Stjärnor som Alyssa Milano använder plattformen för att öka medvetenheten om olika orsaker som de stöder. Sportstjärnor och musiker finns överallt: Lady Gaga och Justin Bieber är två av de "bästa" människorna på den sociala sidan när det gäller antal anhängare. Problemet att vi alla som normalt har, är att vi vill att VIP: erna följer oss. Hur mår vi det?

Det är ärligt inte så svårt som du kanske tror. Visst finns det sådana som Biebs och Gaga som inte riktigt interagerar med andra. Jag ser grädden av grödan pratar om deras prestationer och skryter om deras senaste äventyr hela dagen. Men det finns många kändisar som verkligen vill prata med dig.

Pratar du tillbaka? Ta en titt på @meddelandena skickade till de stora skotten, det är lätt att se att du inte är. För det mesta skickar folk helt enkelt deklarationer om kärlek och adulation. "Jag är din största fan! Kommer du följa med mig? "Gissa vad? Tio tusen andra är deras största fan också. Jag kommer att släppa in en hemlighet: De flesta av dessa människor vill inte ha din adulation. De arbetar lika hårt som du eller jag gör. De längtar efter riktiga konversationer som kan lägga till något i sitt liv - precis som vi gör. Så prata med dem!

När din favoritfotbollsspelare eller sångerska ställer en fråga på Twitter, svara inte med att säga hur smart / rolig / bedårande de är. Svara dem! Ge dem en anledning att vilja prata med dig. Komma upp med egna motfrågor. Låt dem tänka på det givna ämnet och du får nästan alltid ett svar. Därifrån kan du fortsätta bygga konversationen till den punkt som de hamnar efter dig.

Låt oss komma ihåg att de ska checka ut dig. Om din ström är full av meddelanden om din middag, senaste datum eller badrumsvanor, kommer kändisar inte att följa dig mer än någon annan person på denna planet skulle. Om du vill uppmärksamma någon människa, måste du marknadsföra dig som en person med intelligenta och intressanta saker att säga.

Ett annat bra sätt att få någons uppmärksamhet är genom ett blogginlägg. Om du känner att du skrev något intressant som inte redan har gjorts en miljon gånger, varför inte det direkt till de personer som du hoppas följer dig? Låt oss säga att du har en ny satsning på startmedelsvärlden. Skriv en kickassartikel och visa upp den till Mike Arrington . Jag garanterar att han kommer att klicka igenom och kan bara börja följa vad du gör på Twitter så att han inte saknar något annat. Samma regel kan gälla för någon som Kathy Griffin eller till och med Ashton själv. Om du har något grymt att säga, dela det med dem.

Ställ inte dina förhoppningar för höga. Den ledsna sanningen är att många stjärnor är till tjänst för att bara marknadsföra sig. Men många av "USA" finns också av den anledningen. Ta dig tid att ta reda på vilka kändisar som verkligen betyder något för dig och sedan få dem att känna till dig. Börja samtal med dem och ge inte upp om ditt första försök inte fungerar: de får ett bajillion-meddelande som kastas på dem per dag, vilket gör det enkelt att sakna dina.

Om du har lyckats få en bra dialog på Twitter med några kändisar eller fått dem att följa tillbaka, låt oss veta i kommentarerna. Vi älskar framgångshistorier!