Hur man berättar om du har blivit blockerad på WhatsApp, Instagram och Facebook

Ingen gillar att bli blockerad, oavsett socialt nätverk eller meddelandeprogram. Men eftersom ingen är perfekt kommer det att komma en tid när du kan komma på någons nerver och därför blockeras.

Men hur kan du vara säker på att du har blockerats? Vilka skyltar gör det klart att du har blivit blockerad? De saker du behöver ta hand om är lätta att upptäcka. Fortsätt läsa för att få reda på hur om du har blockerats på WhatsApp, Instagram och Facebook.

Hur man berättar om du har blivit blockerad på WhatsApp

Det finns olika saker du kan ta hand om när du har blockerats på WhatsApp. När du till exempel skickar ett meddelande till meddelandet, kommer meddelandet alltid att ha en enda markering, och den blir inte blå.

Detta kan också innebära att personen inte har någon Internetanslutning av någon anledning. Men om det här sträcker sig längre än andra gånger så kan det hända att du har blivit blockerad.

Du kommer inte att kunna se personens profilbild (det här gäller också för samtal) och när du försöker lägga till personen i en grupp får du ett meddelande som säger att du inte kunde lägga till den personen.

Ett annat tecken att se upp för är att du inte kan se att de senast ses och att du har stirrat på samma profilbild för åldrar. Detta kan också innebära att personen helt enkelt inte bryr sig om att uppdatera sin profilbild, men det är något att se upp för. Dina samtal kommer inte att gå igenom också.

Dessa sista tips garanterar inte att du har blockerats, men om du lägger till dem till de tidigare nämnda, är de en bra chans att du blivit blockerad.

Ett säkert sätt att veta att du har blivit blockerad är att du inte kan se sin online-status när du är säker på att de är online.

För att testa detta, behöver du en väns hjälp. Med den andra telefonen, se om personen är online, om de är, öppna kontakten på din telefon, kan du se deras online status? Fortfarande kan inte se att de är online? Då är jag rädd för att du har blivit blockerad.


Hur man berättar om du har blivit blockerad på Instagram

Om du misstänker att du har blockerats på Instagram, finns det saker du kan leta efter. Om du till exempel skriver in hela användarnamnet och de inte visas i sökresultaten, kan det indikera att du har blockerats (om deras konto är privat).

Även om du har en historia med kontot, kommer deras information att försvinna. Om kontot är offentligt visas den person du tror blockerat i sökresultaten, men du kommer att se ett tomt fotogrepp och inget inlägg än, du har blivit blockerad.

Ett annat sätt du kan kolla för att se om du har blivit blockerad är att gå till Instagram-sidan av någon som känner personen som du tror blockerade dig.

Om den här personen brukar posta bilder på den person som blockerat kommer du inte ha svårt att hitta en bild som har tagit tagit bort den tilltalande personen. Genom att klicka på den här taggen ska du se bilder på den person du tror blockerat dig.

Om du ser orden No Post Yet, så är det ett tecken på att du har blockerats. Om du inte kan hitta en bild, är de taggade men hittade en sektion där de har kommenterat, klickar på deras namn och om du har blivit blockerade ser du orden Inget inlägg ännu. Även de historier som brukar dyka upp när du först startar Instagram kommer också att försvinna.


Hur man berättar om du har blivit blockerad på Facebook

De saker du behöver se upp för att se om du har blivit blockerad på Facebook är också lätt att hitta. Den viktigaste tipsen du kan försöka är att söka efter den personens namn. Om de brukade visas i sökresultaten, men inte längre, har du blivit blockerade.

Om du kan komma ihåg en kompis som du båda har gemensamt, gå till sin väns lista och leta efter den person du tror blockerat dig. Om du inte ser namnet, det är ett tecken du har blivit blockerad, men kom ihåg att det bara går att fungera om vännlistan är offentlig.

Om du inte kan klicka på deras namn och du ser en standardprofilbild, kan det också indikera att du har blockerats. Du kan också prova tipset du försökte i WhatsApp för att se om du har blockerats. Sök efter personen som använder någon annans Facebook-konto, och om det är enkelt att komma åt sitt konto, är det ingen tvekan om att du har blivit blockerad.


Slutsats

Ingen tyckte om att vara blockerad, men det är något som händer om du gillar det eller inte. Åtminstone nu vet du hur man ska berätta om du har blockerats på antingen WhatsApp, Instagram eller Facebook. På vilket socialt nätverk tror du att du har blivit blockerad? Dela dina tankar med oss ​​i kommentarerna.