YouTube: Inaktivera Bottom Bar och YouTube Logo

En webbdesignerklient från min har nyligen gjort en video för sin verksamhet och laddat den upp på YouTube. Han ville att videon skulle visas på sin webbplats för att kunder skulle kunna se. När jag lade in den inbäddade koden såg videon lite oprofessionellt med bottenfältet och YouTube-logotypen. Jag undrade om det var ett sätt att inaktivera båda. Lyckligtvis ger YouTube parametrar för att ändra hur videon visas.

Här har vi en vanlig YouTube-inbäddningskod:

Vi kan ändra webbadressen i den här koden så att YouTube-logotypen inte visas genom att lägga till " ? Modestbranding = 1 " till den:

Nu för att inaktivera den nedre spellistan / pausfältet. Vi kan lägga till " ? Controls = 0 " till webbadressen på samma sätt som vi gjorde med parametern " modestbranding ":

Eftersom jag vill inaktivera både bottenfältet och YouTube-logotypen måste jag använda en ampersand för att skilja dem från så här:

Nu ser videon mer professionell ut på webbsidan. Endast titel- och avspelningsknappen i mitten av skärmen visas.

Detta trick fungerar också bara för raka webbadresser också. Så om du vill skicka någon länk och inaktivera baren eller logotypen kan du skicka dem:

//www.youtube.com/embed/_VacxtL2YqA?modestbranding=1&controls=0

FAQ

Finns det ett sätt att ta bort toppstången?

Du kan använda " showinfo = 0 " för att ta bort toppraden.