Windows 7: Fix Code 80243004 Fel vid installation av uppdateringar

Jag hade flera datorer som bara inte vill installera några Windows-uppdateringar. Efter att ha gått igenom processen skulle uppdateringsrutan visa ett meddelande som säger " Fel (er) som hittades: Kod 80243004 - Windows Update stötte på ett okänt fel. "Jag letade efter en lösning på problemet i månader. Flera forum hänvisade mig till några potentiella korrigeringar, men de arbetade aldrig för mig. Lyckligtvis snubblade jag på en riktig lösning för felet av misstag.

Jag har faktiskt levt med att detta är ett problem på flera datorer en stund utan upplösning. Sedan började jag en dag börja spela med inställningsområdet inställningar på en av de problematiska datorerna. Efter att jag ändrade några inställningar insåg jag senare att Windows Updates hade installerats mirakulöst på datorn. Kan det här vara rätten?

Jag försökte följande på mina andra Windows 7-datorer:

  1. Öppna " Kontrollpanelen ".
  2. Välj rullgardinsmenyn " Visa efter " i det övre högra hörnet av fönstret och välj " Stora " ikoner.
  3. Välj " Ikoner för anmälningsområde ".
  4. Markera " Visa alltid alla ikoner och meddelanden på aktivitetsfältet " och klicka sedan på " OK ".

Av någon anledning gjorde det tricket. Windows Update körde konsekvent efter att jag gjorde den här ändringen på alla mina Windows 7-datorer. Varför det fungerade för mig, jag vet aldrig.

Har denna handledning fungerat för dig? Vänligen dela din erfarenhet i kommentarfältet.