Whatsapp: Hur man svarar på specifikt meddelande

Att lära sig att svara på specifika WhatsApp-meddelanden kan förhindra många missförstånd. Om din vän har en tendens att skicka ett separat meddelande för varje idé, är det viktigt att veta hur man svarar på det specifika Whatsapp-meddelandet.

Du kan säga ja till något du inte menade med att inte klargöra vilket meddelande du svarar på. Följande tips visar dig hur du kan klargöra vilket meddelande du ger svar på.

Så här svarar du på enskilda meddelanden i WhatsApp

För att svara på specifika WhatsApp-meddelanden öppnar du konversationen och hittar det meddelande du vill svara på. När du har hittat det, finns det två sätt att få meddelandet att dyka upp.

Först, sväng meddelandet rätt, och WhatsApp markerar automatiskt det. Skriv ditt meddelande, och när du skickar det, kommer ditt meddelande att ligga precis under det markerade meddelandet.

Du kan lägga till emojis eller en bilaga till ditt specifika meddelande precis som du normalt skulle vilja till något annat meddelande. Om du ändrar dig och inte vill svara på ett visst meddelande, tryck på X i det övre högra hörnet av det markerade meddelandet.

Ett annat sätt att svara på explicit Whatsapp-meddelanden är genom att länge trycka på meddelandet och knacka på den bakåtriktade pekspilen. Återigen får du meddelandefältet som kommer att publiceras utöver ditt nya meddelande.


Hur man svarar Whatsapp-meddelanden från Lås och Hemskärm

När du får ett meddelande medan du är online kan du känna dig skyldig att svara. Om du inte vet, vet du att du kommer att bli ombedd förr eller senare varför du inte svarade.

Så, för den tiden då du inte känner för att gå online länge, men vill svara på ett meddelande, vet att det är möjligt att snabbt svara på meddelanden. Du kan antingen svara från din låsskärm eller från din hemskärm utan att gå online. Processen är densamma för båda platserna.

Utan att trycka för länge, svepa ner meddelandet tills du ser alternativen för att antingen svara eller visa. Tryck på svarsknappen och ett fönster visas med det sista meddelandet som skickades.

Om du vill navigera genom olika meddelanden, tryck på pilen på sidan efter att ha tryckt på svarknappen för att svara på ett visst WhatsApp-meddelande. Det är också möjligt att svara på ett meddelande med ljud. Innan du börjar skriva, ser du ljudikonen, men när du skriver något ändras ikonen till sändningsalternativet.


Slutsats

Genom att veta hur man svarar på specifika WhatsApp-meddelanden kan du undvika många missförstånd. Glöm inte att berätta om några roliga missförståelser som du har i kommentarerna nedan.