Visa fullständig skrivbordsversion av Facebook på Android

Idag ställdes jag en fråga om att använda Facebook For Android-appen för att uppdatera en Facebook-brandsida där du är en administratör. Du kan inte komma åt många av funktionerna på Facebook med Android-appen. När du besöker Facebook i en webbläsare visar den mobilversionen av webbplatsen. Det finns dock några steg du kan vidta för att komma åt hela versionen av webbplatsen på vilken mobil enhet som helst.

Alternativ 1 - Direktlänktrick

  1. Logga in på ditt Facebook-konto med den mobila versionen av webbplatsen från den mobila enheten.
  2. Skriv nu "//www.facebook.com/home.php" i din webbläsare och välj sedan " Go ". Var noga med att du skriver webbadressen precis som jag angav.
  3. Den fullständiga stationära versionen av Facebook ska visas i webbläsaren.

Alternativ 2 - Inställning av webbläsare

Android-webbläsare som Chrome har ett alternativ för att visa den stationära versionen av den inbyggda sidan. I Chrome kan du välja " Meny "

knappen i övre högra hörnet och välj sedan " Desktop Site ".

I vissa fall kan du ändra UAString eller User Agent-strängen i appinställningarna för att återspegla en skrivbordswebbläsare. Detta gör det möjligt för webbläsaren att alltid göra den fulla skrivbordsversionen av de webbplatser du besöker.

Då kan du se den fullständiga, icke-mobila Facebook-webbplatsen och få tillgång till alla funktioner du skulle ha på din stationära dator direkt från din Android.