Den olåsta Samsung Galaxy S9 Plus (256 GB) - En recension

Alla har en välbyggd smartphone, och med Samsung Galaxy S9 Plus som exempel får du exakt vad du behöver. Den här telefonen är inte en besvikelse när det gäller stil med sin värdefulla kristallbakgrund och dess AMOLED-oändlighetskärm som är nästan utan en bezel. '

Vad är nytt med S9?

Galaxy S8 är inte så annorlunda när det gäller konstruktion, men Samsung lyckas fortfarande döda den med S9. Modellen kommer i en mängd olika unika färger, men Coral Blue lyser ut från mängden. Det är långt ifrån de standardfärger som är tillgängliga och det blir en extremt kärleksfull nyans som individer uppskattar.

Detta är en fördel med Samsung hittar du inte med många andra tekniska företag. De tar designrisker med helt olika färger och ger användarna en rolig upplevelse vid val av produkter.

En annan stor egenskap hos deras senaste telefon är att kunna använda fingeravtrycksmätaren utan att slå kameran hela tiden. Kudos till Samsung för att notera köparens klagomål angående S8 och flytta detektorn under kameran.

Vi älskar också det faktum att Samsung lade fram högtalare till Galaxy S9 +. Njut av ljud och intensivt innehåll är bättre än någonsin med den senaste Samsung-enheten.

Funktioner

Samsung-smartphones tenderar att ha många fler alternativ för funktioner. Användarna har mycket att hålla sig till med, men de flesta älskar att ha sorten. Självklart, med så många funktioner, är det bunden att vara några missar. Älska dem eller hata dem, du får massor av dem.

Här är några av de viktigaste funktionerna:

AR Emoji

Om vi ​​var tvungna att beskriva det skulle det gå som något i linje med "smärtsamt att se" eller "varför?" Den här funktionen ligger bara överallt.

Det är förståeligt varför Samsung behövde skapa något som skulle vara roligt och skulle få uppmärksamhet, men de förlorade märkets unika touch under vägen. Kanske gillar du AR Emoji, men många användare tycker det är förvirrande.

Bixby

Baserat på användarrecensioner kunde Bixby aldrig helt enkelt förstå kommandon som gavs eller gav användarna dåliga resultat. Medan olika granskare inser att de nödvändiga förbättringarna har gjorts, betyder det inte att dessa förändringar själva är ganska anmärkningsvärda. Den här funktionen är i bästa fall bristfällig.

Hörlursuttag

Numera har vissa smartphones beslutat att hörlursuttag är en sak från det förflutna (Ahem, vi tittar på dig, Apple). Det är sällsynt att leta efter en telefon som har en, så vi är definitivt glada Samsung har bestämt sig för att hålla en med S9 +. Du kan använda dina hörlurar utan några adaptrar, vilket kan tyckas konstigt för vissa användare, men välkomna för andra.

Kamera

Om du inte är en professionell fotograf kan du inte hitta kameran för att vara bättre än vanligt. Medan Samsung säger att det är den mest effektiva smarttelefonkameraet, ser de flesta användare inte överklagandet.

För dem som är känsliga när det gäller sina kameror, tar Galaxy S9 + vackra bilder. Det är den mest effektiva kameran på alla Samsung-telefoner, men vissa tror att Pixel 2 XL erbjuder en liten fördel med bearbetning och kvalitet.

En av de funktioner som verkligen är nöjda användare är att S9 + kan hantera bilder i svagt ljus. Du kan ta vackra bilder utan mycket ljus och är fortfarande nöjda med övergripande prestanda. Det är en kvalitetskamera när det gäller telefoner och de flesta användare kommer att vara stolta över vad de får av det.

Batteri

Vi tycker att Samsung kunde ha gjort bättre batteridriven.

S9 + innehåller ett 3500mAH batteri men kräver fortfarande att du laddar hela dagen minst två gånger, med full användning. Du kanske tror att en eller två laddningar inte verkar vara så stora en överenskommelse, men andra smartphones har visat sig vara bättre med nästan samma funktioner, så det är fortfarande en liten besvikelse från Samsung.

Prestanda

Här är den roliga delen.

Galaxy S9 + har 6 GB minne och kan hantera allt du kasta på det med extra prestanda. Också i flera veckors användning hävdar användarna att de aldrig haft prestandaproblem med sina spel eller mediaförbrukning.

Vissa användare klagade över att de skulle behöva hantera en viss plötslig frysning, men det är inte värre än vad du förväntar dig när du använder en Samsung-enhet ändå.

Specifikationer

 • Skärm: 6, 20 tum, Quad HD +, Super AMOLED, HDR10
 • Processor: Samsung Exynos 9810
 • Storlek: 158, 1 x 73, 8 x 8, 5 mm
 • Vikt: 189 gram
 • OS: Android 8.0 Oreo med TouchWiz
 • RAM: 6 GB
 • Lagring: 256 GB, Micro SD
 • Hållbarhet: IP68, Corning Gorilla Glass 5
 • Porttyper: 3, 5 mm hörlursuttag, USB Type-C
 • SIM: Singel
 • Batteri: 3500mAH, Quick Charge 2.0, Qi Trådlös laddning
 • Anslutningar: NFC, MST, Bluetooth 5.0, Wi-Fi (802.11ac), Cat 18 LTE
 • Bakkamera: 12MP. OIS, 2x optisk zoom, fasdetektering autofokus LED-blixt
 • Frontkamera: 8MP (f / 1, 7, AF), Auto HDR
 • Färg: Coral Blue

Pros

⦁ Det har en bra kamera för stillbilder såväl som för video

⦁ Infinity Display är mycket användbar

⦁ Prestandan är i nivå med de flesta andra smartphones där ute med liknande specifikationer

Nackdelar

⦁ Batterilivslängden är medioker jämfört med andra smartphones

⦁ Bixby har fortfarande sina brister när det gäller att förstå kommandon

⦁ Ditt svar kan variera för AR emojis

Sista ord

Med den senaste olåsta Samsung Galaxy S9 + har varumärket en gång till sin tekniska kompetens, innovativ kraft och övergripande uppmärksamhet när det gäller kamerasidan av produktionsprocessen.

Sammantaget är resultaten av denna produkt inte på något sätt dålig, men hela smartphone verkar vara lite för förutsägbar.

Om du vill köpa Unlocked Coral Blue S9 +, klicka här. Lämna dina tankar och kommentarer nedan angående din syn på S9 +.