Twitter inställning orsakar saknade tweets

Twitter-upplevelse har sugit sedan de gjort ändringar i tjänsten där några tweets filtreras från din tidslinje. Jag brukade ha ett trevligt litet samhälle på platsen, följt av många människor som jag haft regelbundet kommunicera med på tjänsten. Men jag märkte plötsligt att jag saknade tweets på min tidslinje från många av de personer jag tyckte om att tweet med. Tweetsna skulle visas i mina anpassade "Listor", men inte i mitt huvudflöde. Någonting måste ändras eller fungerade inte korrekt.

Det visar sig att det var en inställning aktiverad på mitt konto som "personifierar" upplevelsen på Twitter. Kanske jag bytte av misstag denna inställning. Om jag aktiverade det hade jag ingen aning om att det faktiskt filtrerar tweets.

Om du vill inaktivera inställningen som orsakar dessa missade tweets följer du dessa steg:

  1. Logga in på ditt Twitter-konto.
  2. Välj ikonen på din profilbild, som ligger längst upp till höger på skärmen, välj sedan " Inställningar och integritet ".
  3. Bläddra ner till avsnittet " Innehåll ".
  4. Markera eller avmarkera alternativet Visa de bästa tweetsna som du vill. Om du avmarkerar det här alternativet får min tidslinje vara mer naturlig istället för att presentera saker som valts av Twitters algoritm.

Det var det! När jag avaktiverar den inställningen finns det inga problem med missade tweets på min tidslinje. Nu kan jag komma tillbaka för att njuta av allas tweets istället för Twitter och försöker lista ut vad jag gillar.