Trick för att bli borttagen från samtalslistor för automatisk uppringning

Har du någonsin haft problem med automatisk uppringning som kommer upprepade gånger till din telefon? Dag och natt slutar det inte. På något sätt slutade du på en samtalslista. Det kan vara en telemarketer, en skuldsamlare eller till och med en politisk kandidat som ber om din röst. Vad som än är fallet är det irriterande!

Du kan hämta telefonen och be om att bli borttagen. Det fungerar inte alltid men. Amerikanerna kan registrera sig i registeret, men det fungerar bara för telemarketers. Så hur stoppar du alla dessa skadedjur från att ringa din telefon? Lösningen är att spela dem en liten sång.

Den här ljudfilen är nyckeln till att bli borttagen från automatisk uppringningslistor. När den automatiska uppringaren ringer ditt nummer lyssnar den efter anvisningar. Om det hörs ljudet i den här filen, visar det att ditt nummer inte längre är tillgängligt och automatiskt tar bort ditt telefonnummer från listan.

Så hur spelar du upp detta ljud när en automatisk uppringare ringer telefonen? Det finns några alternativ.


Alternativ 1

Jag sitter vid en dator hela dagen. Så jag bestämde mig för att spara ljudfilen till skrivbordet på min dator. Jag väntade sedan på några störande samtal. Jag skulle sedan svara på samtalet, vrida mina PC-högtalare upp och spela upp filen via telefon. Det fungerade ganska bra för mig.


Alternativ 2

Spela in en voicemail hälsning och inkludera chime ljudet som en del av hälsningen. Spela bara filen via din PC eller MP3-spelare i telefonen medan du spelar in din hälsning och titta på de automatiska uppringarna faller som flugor. Se till att tonen spelas i början av din hälsning. Annars kanske det inte fungerar.


Alternativ 3

Använd en app som spelar ljudfiler när någon ringer. Auto Call Answer är en som jag använder på min Android. Programvaran kommer att aktivera en ikon i det övre högra hörnet på din Android-skärm som gör att du snabbt kan spela ett ljud till den som ringer. Problemet med att använda den här appen är dock att det kräver att du manuellt spelar filen till en uppringare.


Jag hoppas att ett av dessa alternativ fungerar för dig. Har du några speciella metoder för att bli borttagen från automatisk uppringningslistor? Dela dem i kommentarfältet nedan.