Steg att försöka när Android är fast i en Reboot Loop

Jag upplevde en hel del omstartslingor som en ivrig Android-användare. Det kan finnas många orsaker till att en Android håller fast i en omstartslinga. Förhoppningsvis kommer denna handledning att fixa din. Dessa exakta steg verkar lösa problemet för mig för det mesta.

1. Ta bort fallet

Om du har ett fall på din telefon, ta bort det. Detta säkerställer att inga knappar eller sensorer hindrar telefonens funktion.

2. Anslut till en väggelektronikkälla

Kontrollera att enheten har tillräckligt med ström. Anslut den till ett vägguttag. Du kan behöva låta det sitta i ett par minuter innan du utför nästa steg.

3. Tvinga frisk omstart

Tryck och håll ner både " Power " och " Volume Down " -knapparna. Gör det i ca 20 sekunder eller tills enheten startas om igen. Detta kommer ofta att rensa minnet och orsaka att enheten startar normalt.

4. Försök säkert läge

Vänta tills tillverkarens namn visas på skärmen medan det startas, tryck sedan och håll ner " Volym ned ". Detta bör placera enheten i "Säkert läge". Om enheten startar framgångsrikt i Säkert läge kan det hända att du måste avinstallera problematiska appar eller ångra en inställning som kan ha orsakat problemet.

Om du är en Nexus 5X-användare är det ett känt problem med startproblemet med telefonen. Se vårt inlägg om det för mer info.

Har du fortfarande problem? Låt oss veta i kommentarfältet.