Ställ in Song för att repetera på iPhone, iPad och iPod Touch

Du kan ställa in en enda låt eller en spellista för att repetera på Apple iPhone, iPad eller iPod Touch på ett par olika sätt. Vi visar dig hur med den här handledningen.

iOS 10 & högre

 1. Navigera till " Nu spelar kort. Du kan komma åt " Nu spelar " -kortet var som helst genom att sippra uppifrån längst ned på skärmen för att hämta Control Center och sedan dra åt vänster.

 2. Välj namnet på låten.

 3. IOS 10-användare kan välja de korsade pilarna för att växla upprepad inställning. Pilarna kommer att visas med en mörkare ruta när den är aktiverad.

iOS 9

 1. Från vilken skärm som helst, svep upp från botten av skärmen för att få fram snabbkontrollpanelen.
 2. Tryck på namnet på låten.
 3. Tryck på de cirkulära pilarna under stapeln. Om du trycker på den en gång kommer du att upprepa alla låtarna i listan. Om du trycker på den igen kommer du att repetera den aktuella låten. Numret 1 kommer att visas på pilikonet som indikerar att det för närvarande upprepas en enda låt.

iOS 7 och iOS 8

 1. Från skärmen " Nu spelar " i Music- appen kan du använda alternativet " Repeat " som ligger längst ner till vänster på skärmen.

 2. När du väljs kommer du att presenteras med tre alternativ:
  • Repeat Off = Slår upp repetitionen.
  • Repeat Song = Upprepar den aktuella låten.
  • Repeat All = Spela upp den aktuella valda spellistan, artisten eller albumet, och repetera sedan listan.

Alternativt kan du använda Siri för att ställa in låtar att repetera. Håll bara Hem-knappen intryckt och säg "Repeat" följt av vad du vill repetera.

Exempel: "Repeat Smells Like Teen Spirit"

iOS 6 och lägre

 1. Från skärmen " Nu spelar " trycker du på albumkonsten.
 2. Tryck på de cirkulära pilarna under stapeln. Om du trycker på den en gång kommer du att upprepa alla låtarna i listan. Om du trycker på den igen kommer du att repetera den aktuella låten.

Numret 1 kommer att visas på pilikonet som indikerar att det för närvarande upprepas en enda låt.

Obs! Om du väljer "Nästa" -knappen medan du har en enda låtinställning att repetera kommer den att hoppa över till nästa låt. Upprepningsfunktionen fungerar bara om låten kommer till ett slut naturligt.