Samsung Galaxy J7 Förfina recension

Några dagar före Black Friday hände min fästman att se en annons från Boost Mobile. De erbjöd gratis telefoner när du bytte till deras tjänst. Vid den tiden hade jag använt den fruktade Straight Talk och han var på Preizon prepaid. Vi gick till Boost affären nära oss dagen före Thanksgiving och lärde oss att vi faktiskt skulle spara 30 dollar per månad genom att göra ett gemensamt kontantbetald konto med dem - allt obegränsat, även! - över vad vi betalat för våra andra tjänster ... OCH få nya telefoner! Göra! SÅLD!

Vilken telefon valde vi från boost?

De telefoner som vi hade velat var slutsålda och inte förfallna i butik igen för en vecka. Vi kunde ha väntat på dem, men de tjänster vi för närvarande hade skulle ha betalats / förnyats om två dagar, vilket innebär att vi skulle ha hamnat betala dubbelt den månaden för att byta. Vi kollade på de andra telefonerna som de hade i lager som inkluderades i planen ... och båda bestämde sig för Samsung Galaxy J7 Refine-enheterna. Nästan två månader senare är jag fortfarande ganska nöjd med mitt val! Det här kanske inte är en topplinje telefon (de säljer för ca $ 180) men det är säkert som heck är fantastisk! Jag är väldigt nöjd med det hittills. Låt oss dyka in i den tekniska sidan av den här enheten och hur bra det går för mig.

Processor, Skärm och Kamera Specifikationer

Samsung Galaxy J7 Refine körs via en 1, 6-GHz-okta-processor. Den 5, 5 tums skärmen har HD-720p definition, vilket kanske inte är det högsta som finns, men gör jobbet för mig. Våra telefoner har en 13 megapixel kamera installerad både fram och bak, vilket tar riktigt bra bilder av mina barnbarn och det vackra landskapet på Connecticut kusten där min äldsta dotter bor. Med tanke på de flesta andra prisnivåer på mellannivå där ute med bara 8 megapixelkameror, är jag nöjd med den här!

Minne och SD-kort

Våra enheter har 32 GB internminne och möjlighet att lägga till upp till 400 GB externt lagringsutrymme via ett SD-kort. Jag sportar ett 250 GB-kort just nu och har mer än tillräckligt med utrymme för allt - inklusive hundratals foton och videoklipp på min telefon och cirka 20 appar som jag har installerat. Telefonen går fortfarande bra med noll sakta ner och ingen frysning alls!

Android Operativsystem Information

En annan cool sak om den här enheten är att den - till skillnad från de flesta andra mellanspecifika telefoner - levereras med dual-band WiFi och NFC. Med NFC kan du dela saker som webbplatser, bilder och kontakter med andra NFC-aktiverade telefoner och låter dig göra inköp eller betalning direkt från din enhet på alla platser som har NFC-support!

Vad är Bixby Home och Bixby Vision?

Telefonerna kommer förinstallerade med Bixby Vision och Bixby Home-upplevelsen. För att vara ärlig har jag inte riktigt utnyttjat någon, eftersom de senaste månaderna har varit upptagen och full av oväntade förändringar i vårt personliga liv. Jag har helt enkelt inte haft tid att spela med dessa för att lära mig deras fulla kapacitet. Jag vet att Bixby Vision kan göra många saker, till exempel att hjälpa dig att översätta text på ett språk som du inte förstår helt enkelt genom att peka din kamera på texten och använda Bixby för att låta dig veta vad det säger. Det kan hjälpa dig att handla - peka på kameran på ett objekt du älskar och Bixby kommer att berätta för dig var du kan köpa det och hur mycket det kostar! Bixby Vision kan också berätta mer om ett ställe du besöker (eller går igenom!) Och även hitta liknande bilder online till en bild som du just skjuter och sparat. Jag erkänner att det har många fantastiska funktioner - jag behöver bara hitta tid att verkligen spela med det själv.

Bixby Home gör också många fantastiska saker. Det är i grunden en personlig assistent av olika slag och lär dig allt om vad du gör och vad du vill. Byta direkt på din hemskärm för att öppna Bixby kan du kontrollera ditt väder, se de bilder du har tagit idag och mer - utan att behöva öppna några andra appar. Bixby kommer automatiskt att lära dig din dagliga rutin när du utför dina vanliga uppgifter på enheten. På det här sättet kommer du att ha rätt innehåll när du behöver det - igen, utan att öppna några appar eller utföra sökningar. Bixby Home tittar på mönstren i din appanvändning och kan då förutse vad du ska leta efter. Den här sidan på Samsungs webbplats har en utmärkt översikt över allt du kan göra med Bixby Home.

Samsung Galaxy J7 Förfinat yttrande

Sammantaget är både Rob och jag ganska nöjda med dessa telefoner. Självklart, om vi hade råd med avancerade modeller skulle vi få dem. Men för mellanklasspriset visar dessa enheter sig utmärkt för oss. Vi har inte upplevt de "robotljudande" samtal som vissa användare rapporterar, eller någon anslutningsproblem, var som helst vi kan vara. Batterierna håller oss hela dagen och ansiktslåsningen och erkännandet har kommit ganska praktiskt många gånger.

Har du en Samsung Galaxy J7 Refine? Vad har din erfarenhet varit med den hittills? Har du några andra frågor om den här telefonen för mig? Lämna mig en kommentar här och jag hjälper dig på något sätt som jag kan!