Spela Classic Arcade Games På Din Android Med MAME4droid

Det finns några spel i Google Play-programbutiken som jag tycker om att spela, men ingen av dem ger mig verkligen vad jag vill så långt som spel på Android. Jag använder inte min telefon för att spela heltid. När jag spelar på min telefon försöker jag döda tid på tåget eller vänta på min tandläkare. Jag behöver 3 minuters skur av arkadspel, inte en lång episk. Det är där MAME4droid kommer det. Det ger dig tillgång till nästan alla klassiska arkadespel. Appen fungerar också med nästan alla Android-telefoner, även de mindre kraftfulla.

  1. Hämta och installera MAME4droid från Google Play eller ta tag i APK från utvecklarens webbplats.
  2. Ta några ROMS. Det kan naturligtvis inte vara lagligt att använda vissa ROM-skivor. Se till att du har behörighet. Du kan alltid få juridiska ROMS eller du kan även utforska här för andra typer av ROM-skivor.
  3. Håll de ROMS du har laddat ner komprimerad i ZIP-filen. Ta inte ut dem. De måste kopieras till din Android s SD-kort i ROM / MAME4all / roms .
  4. Starta MAME4droid och njut! När du startar ett spel frågar det dig att "skriv OK för att fortsätta". Eftersom din Android kanske inte har ett tangentbord, använd joysticken på skärmen för att flytta till vänster och höger och det ska flytta dig bortom skärmen. Nu är du redo att äntligen slå Coco Savage.