Microsoft Office 2010 "Click-2-Run-konfigurationsfel" Fel

Jag har haft Microsoft Office 2010-provversionen installerad på min dator sedan förra året. Det har inte fungerat i månader, men när jag försöker avinstallera programmet ger det mig ett fel som säger att klicket 2-körs inte fungerar . Det här felet händer också när jag försöker köra program som Outlook eller Word.

Jag bestämde mig för att slutligen fixa denna fråga idag. Lyckligtvis kom jag över ett avinstallationsverktyg som helt städade Office 2010 från min dator.

Besök Så här avinstallerar jag Office 2003, Office 2007 eller Office 2010-sviter om jag inte kan avinstallera det från Kontrollpanelen? och använd "Download" versionen som matchar din version av Windows och Outlook 2010 (eller din specifika version). Starta den nedladdade filen, och det kommer att torka alla spår av Office från din dator.

Om du fortfarande behöver använda Office 2010 och uppleva det här problemet när du startar något av programmen, bör det här programmet användas om du vill installera om programmet och avlägsna felsökningsfelet Click-2-Run.