McAfee Total Protection Review

McAfee är ett välkänt namn i antivirusindustrin. McAfee Total Protection ger fullständigt antivirusskydd för din dator. Det kan skryta med ytterligare funktioner som erbjuder fullständigt skydd för inte bara din dator utan Mac, Tablet PC och även telefon.

McAfee Total Antivirus-skydd ger 1 års skydd och kan köpas för 3, 5 eller 10 enheter från och med 19, 99 dollar. Så, hur är det rättvist på den nuvarande antivirusmarknaden? Är det värt pengarna? Låt oss ta reda på.

Snabba fördelar och nackdelar med McAfee Total Protection

Medan ett bra antivirusprogram i sig måste vi överväga McAfee jämfört med andra produkter på marknaden. I denna jämförelse finns det fördelar och nackdelar, och det är klokt att överväga dem innan du köper.

Även för vissa kan nackdelarna vara meningslösa och fördelarna ovärderliga, för andra kan situationen vara det motsatta.

Pros

- Skydd av alla anslutningar inklusive VPN

- Vanliga säkerhetsuppdateringar

- Bra kundservice

- Bra cyberhotsprognos

Nackdelar

- Resursintensiv

- Lite komplicerat användargränssnitt

- Något irriterande uppdateringar

Om du vill skydda alla enheter du har, särskilt när det gäller ett företag eller en mycket stor familj, kanske du vill prova 2016 Total Protection för ett obegränsat antal enheter. Medan användargränssnittet på denna programvara är från 2016 uppdateras alla säkerhetsfunktioner för det aktuella året.

McAfee Total Protection Review

McAfee Total Protection kommer med många ytterligare funktioner. Den erbjuder lösenordshanterare, säker fillagring, flera operativsystem stöd, föräldrakontroll, ransomware skydd och mycket mer. Det ger en unik penningåterbäring, där om din maskin blir smittade, kommer kundsupporten hos McAfee att försöka ta bort infektionen.

Om de misslyckas får du full återbetalning av kostnaden för din plan. Det finns dock en fångst; Du är endast behörig om du har aktiverat automatisk förnyelse.

Installation och installation

Installera McAfee Total Antivirus är enkelt. När du har tagit emot koden via mail eller nedladdningskod börjar du ladda ner gratisprövningen från deras officiella hemsida. I början kan du behöva vänta på att nedladdningen ska fyllas i.

Det finns några tillfällen där installationsprogrammet kräver mer tid. I så fall måste du försöka köra installationsprogrammet med administrativa behörigheter. Om du fortfarande har problem rekommenderar vi att du ansluter till McAfees supportteam, eller du kan prova andra felsökningsverktyg som finns på deras hemsida.

När du har installerat, skriv in din licensnyckel i fliken Inställningar, och du är bra att gå.

Gränssnitt

Gränssnittet i McAfee Total Protection gick igenom några förändringar 2019. Ursprungligt gränssnitt saknade en känsla av betydelse eller brådska och startskärmen saknade viktig information.

Men det erbjuder nu lite information som innehåller hur många appar, webbanslutningar och PC-uppgifter det skyddar. På startskärmen kommer du att behöva installera sina andra inkluderade appar och du kan bestämma vilken du vill använda.

Du kan hitta mer information / alternativ om du klickar på inställningsikonet. Där hittar du en lista med verktyg som är lättillgängliga för dig.

Sammantaget är det ett anständigt gränssnitt som behöver ytterligare en uppgradering för att förbättra användarupplevelsen. Den goda nyheten är att de uppdaterar sitt antivirus periodiskt utan några extra avgifter, och du kan se ett uppdaterat, användarvänligt gränssnitt i framtiden.

Funktioner

McAfee Total Protection är förpackat med många funktioner som markerar korrekt antivirusskydd. Det betyder att du kan göra fullständig systemsökning, snabbsökning eller skanna anpassade områden på din dator. Dessutom startas automatisk skanning när du pluggar in en extern enhet, t.ex. en penna eller en extern hårddisk.

Skanningstiderna är genomsnittliga, men du kanske måste vänta längre om din USB-enhet innehåller tusentals filer.

Inställningsverktyget innehåller många alternativ att spela med. En av de viktigaste egenskaperna hos McAfee Total Protection är sårbarhetsskannern. Den går i bakgrunden och ser till att din maskin är fri från några hot under vanlig drift.

Dess två huvudkomponenter är antivirusskannern och e-post / webbskydd. Antivirusskannern är populär bland antivirusgemenskapen och är en toppskriven signaturbaserad skanner. E-postscannern säkerställer att dina e-posthämtningar inte innehåller någon infektion.

Schemalagda skanningar ingår också i McAfee Total Protection. När du startat antivirusprogrammet för första gången kommer du att hälsas med de schemalagda scanningarna. Du kan ställa in virus, Utdaterade program och skanningstider för cookies och trackers.

Brandväggsskydd finns också inom McAfee Total Protection. Det fungerar i bakgrunden och gör automatiskt intelligenta beslut. Du kan även konfigurera en anslutning via Firewall-alternativet, inklusive möjligheten att öppna eller stänga portar, göra program anpassade regler och så vidare. Den enda nackdelen är att du kanske måste söka mer noggrant för att hitta dessa alternativ.

Gränssnittet är inte användarvänligt vilket gör sakerna mycket svårare. Slutligen använder brandväggen ett intrångsdetekteringssystem med två alternativ: Basic och High.

När du först öppnar McAfee Total Protection installeras det också en webbläsarutvidgning, McAfee WebAdvisor. Det håller dig säker från online phishing eller skadlig webbplats genom att varna dig innan du skriver in en webbplats som uppvisar skadliga symptom.

Det finns också andra funktioner som är värda att nämna. Till exempel får du också tillgång till ett filkrypteringsverktyg och ett spamfilter. Dessa är inte installerade som standard, och du hämtar dem manuellt från applikationsgränssnittet.

Prestandaoptimering och lösenordshanterare

Till skillnad från andra antiviruslösningar kommer McAfee Total Protection med ett PC Boost-alternativ. PC-boost-alternativet består av två huvudkomponenter, inklusive App Boost och Web Boost. App Boost optimerar I / O och CPU genom att prioritera förgrundsapparna. Även när vi startade såg vi ingen förändring i form av prestanda.

Företaget hävdar emellertid att det kan göra en dator snabbare upp till 36%. Webb Boost, å andra sidan, stannar videor från att spela automatiskt. Dessa sparar lite prestanda men kan hämma din webbläsning.

Password Manager är en annan användbar funktion. Det gör att du kan lagra lösenordet med multifaktorskydd.

Skydd

Vi hittade McAfee Total Protection-arbete enligt våra test. Det har också ett gott rykte när det gäller att skydda maskiner mot skadliga aktörer från tredje part. Totalskydd från McAfee är också utrustat för att hantera de senaste hoten inklusive ransomware-skydd.

Slutlig dom

McAfee Total Protection är ett komplett paket som hjälper dig att hålla dig säker när du ansluter externa enheter, t.ex. penna eller extern hårddisk eller internet. Den enda nackdelen är dess gränssnitt som vi anser behöva en uppgradering för förbättrad användarupplevelse.

Vid bara 19, 99 dollar rekommenderar vi McAfee Total Protection. Du kan också titta på de fem eller tio enhetspaketen om du vill skydda alla enheter i ditt hem.