MacBook Air Review

Att bära en tung bärbar dator och ta den till ditt kontor varannan dag är inte någonting någon vill göra, speciellt om du behöver resa långa avstånd för att nå kontoret. De flesta människor cringe på tanken på att behöva hålla en tung och skrymmande laptop under vilken tid som helst under resan.

Som vanligt har Apple bara lösningen. Företaget lanserade sin lätta, snygga och smarta laptop: MacBook Air. Precis som alla tidigare enheter, inklusive MacBook Pro, levereras den senaste MacBook-luften med alla fantastiska funktioner som du vill ha på dina bärbara datorer, som lång batteritid, MagSafe-strömkontakt, 8: e generationens dual-core processor, Thunderbolt-port och en ansikts-HD-kamera. Till att börja med sätter den retinala displayen av denna produkt sig ifrån andra.

Detaljerad granskning av Apple MacBook Air

Innan den senaste produkten var Ultrabook Apples populära bärbara dator. Apple älskare älskade denna produkt och har under lång tid haft det med att använda den. Med MacBook Air-utgåvan har företaget dock flyttat ett steg framåt och gett fans, ännu mer, funktioner i en lätt bärbar dator.

Den nya modellen har en liknande design men lägger mer till användarupplevelsen.

Trots den liknande designen, är den lite mindre i storlek jämfört med Ultrabook men har fortfarande en anständig hårddisk. Det är bekvämare att ta med dig till och från jobbet eller när du reser, och det är en långvarig produkt, så du behöver inte betala extra för underhåll eller slitage.

New Age Processor

Den här enheten är säkert en av dem som inte kommer att sakta ner, oavsett hur ofta du använder den.

Processorn är 8: e generationens dubbla kärna vilket automatiskt betyder att det är mycket snabbare än föregångaren. Det är snabbare än dagens konkurrenter idag. Det spelar ingen roll hur många funktioner du utför på din bärbara dator vid en tidpunkt och oavsett hur många flikar är öppna, kommer du aldrig att observera att den blir långsammare.

Tillsammans med detta får du två USB-portar, vilket innebär att du kan ladda den via den här porten. Det är därför det gör en bra kontorsdator.

Tangentbord med fjärilbrytare

Om du alltid har använt en stor bärbar dator med ett signifikant stort tangentbord kan den här produkten vara lite svår att anpassa till.

Nycklarna som det kommer med är små men snabba vilket kan vara utmanande i början. Men som du blir van vid det, är de flesta extremt bekväma med dem. Det här är en utmärkt funktion för dem som är beroende av snabbtyp för att tjäna pengar.

Den speciella egenskapen hos fjärilbrytaren bidrar ytterligare till produktiviteten hos användaren. Och trots hur snabbt du kan skriva på enheten är det en av de tystaste tangentborden på marknaden.

Snyggt Touch-ID

Apple står i spetsen för säkerhet och säkerhet på sina datorer.

MacBook Air levereras med en hög skyddsnivå genom att ge sina användare fingeravtryckssäkerhet. Ingen kan komma in på din dator utan ditt samtycke eller utan att du är närvarande.

Högtalarna kommer också med förbättrad kvalitet och har en volym som är 25% högre än den tidigare versionen. Stereospacen är också tillgänglig med den här nya modellen som håller ljudet högt och klart enligt dina önskemål.

Skärmdisplay

Denna enhet har ett konventionellt utseende. Med en liten men vacker skärm har denna produkt också näthinnan som ytterligare förbättrar kvaliteten på bilderna som du ser på den. De 2560 × 1600 pixlarna har tillräckligt med densitet för att göra bilderna skarpa och eleganta. Vinklarna har också förbättrats drastiskt, vilket gör skärmen mycket bättre och framträdande bland alla andra funktioner.

Videokodning görs enklare

En av de bästa funktionerna i MacBook Air är videodranskodningen, vilket är en ny funktion som sedan Apple inte har lanserats, har ingen annan konkurrent lyckats matcha den här funktionen hittills. T2-chipet är ett enstaka chip. Det minskar tiden för transkodning till 30 minuter vilket gör din uppgift slutförd mycket enklare och snabbare. Oavsett storleken på videon du vill redigera, kommer den här funktionen att göra det snabbt och du behöver inte lägga undan mycket tid för det.

Du kan enkelt utföra alla uppgifter utan att påverka funktionens effektivitet. Wi-Fi-anslutningen är extremt snabb och stark och kan enkelt hämta alla närmaste Wi-Fi-signaler. Så snart du har den här bärbara datorn med dig kan du alltid hålla kontakten med resten av världen via Internet.

Inget behov av konstanta uppdateringar

Ett stort problem med bärbara datorer är att de behöver köra många uppdateringar. Alltför ofta händer dessa uppdateringar rätt när du måste utföra en mycket viktig uppgift.

Denna enhet orsakar emellertid inte detta problem eftersom uppdatering inte behövs regelbundet. Du kan slutföra ditt arbete utan att oroa dig för ett avbrott från en uppdatering.

Slutlig dom

Apple MacBook Air är säkert en av de finaste produkterna som företaget har producerat fram tills nu. Utformningen av gadgeten är snygg och ser skarp ut, vilket gör den till en favorit bland kunderna. Med en prislapp på $ 1, 319.00 får du en maskin som du inte kommer ångra på att köpa. Den är lätt, lätt att använda och en av de mest praktiska bärbara datorerna. För affärsaffärer och kontorsarbete på farten är det det ultimata verktyget.