Kindle Paperwhite - Nu Vattentät Med 2 × Förvaringen

Utvecklingen av diktering av dina pappersböcker och byte till digitala e-läsare har ökat mycket under de senaste åren. Det är ingen överraskning att alla vill gå med i rörelsen, både ung och gammal.

Att behöva gå någonstans med din Kindle e-bokläsare utan att känna vikten, och det upptar mer än nödvändigt utrymme är en av de bästa känslorna för e-boksanvändare.

Under årens lopp har enheter som är mer bärbara samlat mer fläktbas än de tunga. Det är ingen överraskning att Amazon Kindle bestämde sig för att gå med i trenden. Med lanseringen av den nya Kindle Paperwhite har stora utvecklingar gjorts. Om behovet av att någonsin köpa en Kindle Paperwhite kommer upp eller om du har rätt att få det eller inte, skulle den här översynen ge dig en bättre inblick i vad du kan förvänta dig.

Look and Design

Titta noga på den nya Kindle Paperwhite, det finns ingen stor skillnad i utseende från föregångaren. Den första skillnaden att märka på ytan är "Kindle-logotypen", som inte längre matchar svart med fallet, men en ljusgrå färg som gör att den sticker ut.

Kindle Paperwhite är en 6-tums e-bokläsare med en 300 pi bildskärm och en skärmdisplay som gör det lättare att läsa i alla ljusförhållanden. Du kan läsa i så många timmar som möjligt, utan att känna obehag i.

Dessutom kan textstorleken och djärvheten i teckensnitt anpassas efter dina läsinställningar. Det kommer också med justerbar skärmsljusstyrka, så du kan manuellt byta ljusstyrka för att passa din omgivning.

Utrustad med 5 LED-bakgrundsbelysning är det ett steg före sin föregångare på detta, som bara har fyra.

Du kan köpa Kindle Paperwhite från Amazon och börja njuta av nya litterära titlar så snart den kommer.

portabilitet

Behovet av att få din e-bokläsare var du än går kan inte förbises. För de som har en stark affinitet för läsning, är denna Kindle Paperwhite bara den perfekta investeringen. Den väger 6, 4 gram och är 0, 32 tum tjock, vilket gör den tunnare och lättare än föregångaren. Det betyder att det kan kastas i din väska för resor eller semestrar.

Lagring

Inget slår en e-bokläsare som har tillräckligt med utrymme för att ta så många böcker som möjligt. Älskare av böcker kan hävda att det aldrig finns några böcker som anses vara för många. Så att ha en e-bokläsare som inte begränsar detta är avgörande. Den nya Kindle Paperwhite erbjuder två gånger lagring än sin föregångare och utökar din e-böckersamling. Nu kan du få en stor samling tidningar, böcker och till och med ljudböcker.

Vattentät

Att ta din e-bokläsare tillsammans med dig till stranden borde inte vara ett problem. Detta beror på att Kindle Paperwhite är IPX8-märkt, vilket ger dig en viss skydd mot stänk av vatten. Den kan också nedsänkas i 2 meter sötvatten i upp till en timme utan att det utvecklas några fel.

Du kan nu bekvämt läsa en bok i badkaret eller i poolen med den nya, förbättrade vattentäta Kindle Paperwhite.

Bluetooth aktiverad

Kindle Paperwhite kommer nu med ett Bluetooth-chip, vilket är en välkommen utveckling. Lyssna på ljudljudböcker på din Kindle Paperwhite är en enorm funktion som nu kan vara möjlig. Med tillägg av Bluetooth-chip kan du ansluta dina hörlurar eller högtalare, även om dina högtalare och hörlurar måste vara Bluetooth-aktiverade också. Du kan gå om dina dagliga rutiner utan att bli skuren från att läsa dina historier.

Kindle Paperwhite är också helt trådlöst, och du behöver inte en dator för att göra några nedladdningar. Den stöder Wi-Fi-nätverk och hotspots och är också 4G LTE-aktiverad.

Olika fall

Fodral täcker förmodligen din Kindle Paperwhite en mer sofistikerad look helt och hållet. Med lanseringen av den nya Kindle Paperwhite introducerades också fallskydd. Anledningen till denna åtgärd är att den inte har samma storlek som sin föregångare, så fallen kommer inte att passa.

Amazon släppte ett stort antal fallhöljen med olika texturer, så du har möjlighet att göra ett val. Det finns "premium läderväska", "texturerat läderskydd" och "vatten-säkert tyg", vilket är lätt allas favorit eftersom det är vattenbeständigt i en utsträckning.

Alla fall stöder automatisk sömn / automatisk vakna så, och du behöver inte trycka på strömbrytaren varje gång du öppnar den. Dessutom ger de en bra passform och håller fast din Kindle Paperwhite.

Batteri

Ett stort problem när du får någon enhet är batterikapaciteten. Det skulle inte vara en klok investering att köpa en e-bokläsare som kräver långa timmars laddning för att ge dig en rimlig mängd speltid.

Amazon gjorde en stor uppgradering i batteristorleken på den nya Kindle Paperwhite. Nu kan ett laddad laddnings batteri laddas i dagar med tung användning, snarare än ett par timmar.

För att få batteriet att laddas fullständigt via USB på en dator tar det cirka 4 timmar, och med hjälp av Amazon 5W USB tar det mindre än 3 timmar för en komplett laddning.

Specifikationer

  • 6-tums skärm
  • Väger 6, 4 gram
  • IPX8 betygsatt
  • Bluetooth aktiverat
  • Förvaring-8 / 32GB
  • Wi-Fi (3G valfritt)
  • Finns i svart

Snabba fördelar och nackdelar med Kindle Paperwhite

Medan den nya Kindle Paperwhite är en bra produkt i sig är det viktigt att veta om det skulle vara rätt passform för dig, eller behöver du hellre billigare 4 GB-modell eller större Oasis.

Pros

- Bra batterilivslängd

- Vattentålig

- Lätt att använda

- Extremt bärbar

Nackdelar

- Frånvaro av USB-C

- Manuell ljusstyrkajustering

Slutlig dom

Du behöver inte bryta banken för att få en bra läsupplevelse. Kindle Paperwhite är prisvärt och ett bra sätt att ha ditt bibliotek vid ditt besök och samtal.

Även Kindle Paperwhite erbjuder inte en signifikant uppgradering från föregångaren som förväntat. I så mycket som skärmen ser snyggare än sin föregångare, och den är vattentät, känns det fortfarande inte som en lyxuppgradering i jämförelse med andra e-läsare.

Om du letar efter en enkel och vanlig e-läsare, skulle Kindle Paperwhite vara till din fördel. Det ger en utmärkt batterilivslängd och läsupplevelse, så det är fortfarande ett bra val.