Kindle Fire Silk Browser Alternativ

Amazon vill så många Kindle Fire-användare att använda sin Silk-webbläsare som den kan få. De har inte gjort några webbläsaralternativ i App Store. Du kan hitta ett sätt att installera Google Play på din Brand för att få tillgång till fler webbläsaralternativ. Men om du inte är tekniskt skicklig kommer du sannolikt inte att störa med en sådan process för att bara installera en webbläsare.

Personligen kan jag inte stå i Silk-webbläsaren. Det är långsamt, hakigt och ständigt kraschar. Eftersom jag inte ville röra med roten eller någon av de andra sakerna, var jag tvungen att hitta några alternativ som var lätta att installera på min Brand.

Apparna i den här listan uppfyller dessa kvalifikationer:

 • De behöver inte rota.
 • De behöver inte ytterligare programvara att installera.
 • De är tillgängliga som en APK-filhämtning från utvecklarens officiella hemsida.

Innan du använder något av stegen i den här handledningen måste du tillåta installation av program från okända källor genom att gå vidare till följande platser:

 • " Inställningar "> " Säkerhet "> " Appar från okända källor "> " "
 • " Apps "> " Inställningar "> " Program "> " Appar från okända källor "> " "
 • " Inställningar "> " Mer "> " Enhet "> " Tillåt installation av program "> " "

Firefox Mobile (rekommenderas)

Ja, bra ol 'Firefox är tillgänglig som en enkel APK-nedladdning för din Kindle Fire eller någon annan Android-enhet. Appen har många "klockor och visselpipor". Den stöder tillägg som Adobe Flash och ad-blockerare.

För att installera Firefox Mobile på Kindle Fire, följ dessa steg:

 1. Öppna webbsidan Silk och gå till Mozilla FTP. Använd den här länken för nyare Fire-enheter eller välj en äldre version för äldre Fire-enheter.
 2. Välj den fil som slutar med förlängningen av " .apk ".
 3. En anmälan ska visas överst på skärmen som säger "Hämtning". Detta bör växla till "Ladda ner komplett". Tryck på meddelandefältet längst upp på skärmen.
 4. Tryck på " Ladda ner komplett " valet.
 5. Välj " Installera ".

Naken webbläsare

Namnet säger allt. Naken webbläsare är väldigt grundläggande, men det är också en mycket snabb och lättanvänd webbläsare på Kindle Fire. Möjligheten att snabbt byta från skrivbord till mobilvisningar av en webbsida är min favoritfunktion.

För att installera Naked Browser på Kindle Fire, följ dessa steg:

 1. Öppna webbläsaren Silk och besök " //nakedbrowser.com/android ".
 2. Välj länken för att ladda ner APK-filen, som ligger i området som säger " Kan inte installeras från Play Store ".
 3. En anmälan ska visas överst på skärmen som säger "Hämtning". Detta bör växla till "Ladda ner komplett". Tryck på meddelandefältet längst upp på skärmen.
 4. Tryck på " nakedbrowser.apk ".
 5. Välj " Installera ".

UC Browser

En webbläsare som anpassar sig till din anslutningshastighet. Det kommer faktiskt att trimma ner webbsidor om din anslutning är svag. Det stöder också speciallägen för ditt favorit sociala nätverk.

 1. Öppna webbläsaren Silk och besök " //www.ucweb.com/ ".
 2. Välj knappen Hämta.
 3. En anmälan ska visas överst på skärmen som säger "Hämtning". Detta bör växla till "Ladda ner komplett". Tryck på meddelandefältet längst upp på skärmen.
 4. Tryck på " UCBrowser.apk ".
 5. Välj " Installera ".

Maxthon Cloud Browser

En av de snabbaste webbläsarna du kan få på en Android-enhet. Användare konsekvent betygsätter Maxthon så snabbt, snabbt, snabbt. Den har alla funktioner du kan förvänta dig i en webbläsare tillsammans med möjligheten att komma åt nyheter och dina favoritwebbplatser snabbt med hjälp av funktionerna "Quick Access" och "NewsBites".

 1. Öppna webbsidan Silk och besök " //www.maxthon.com/ ".
 2. Välj Android-länken där det finns hämtningar för " Fler enheter ".
 3. Välj länken .apk-nedladdning .
 4. En anmälan ska visas överst på skärmen som säger "Hämtning". Detta bör växla till "Ladda ner komplett". Tryck på meddelandefältet längst upp på skärmen.
 5. Tryck på " Maxthon.apk ".
 6. Välj " Installera ".

Tja, det är listan. Har du en webbläsare du föredrar på din Kindle Fire? Vänligen dela din erfarenhet i kommentarfältet.


FAQ

Varför är knappen "Installera" gråtonad?

Amazon släppte en uppdatering som gör det ibland. Du kan vanligtvis komma runt det genom att trycka på fyrkantsknappen bredvid hemknappen. Gå sedan tillbaka till installationsskärmen. Om du gör det lyser Install-knappen.

Vissa säger att användandet av " Tillbaka " -knappen istället för kvadrat då går tillbaka till installationsskärmen för att tända upp Install-knappen.

Hur får jag uppdateringar till dessa appar?

Om du installerar appar från en appbutik får du inte automatiska uppdateringar eller uppdateringar. Du måste kolla apputvecklarens webbplats för att se när uppdateringar gjordes till programvaran, och ladda sedan APK-filen igen.

Måste jag avinstallera tidigare versioner av appen innan jag installerar en nyare version?

Nej. Om du installerar APK-filen ska den automatiskt ersätta den tidigare versionen.

Ska dessa alternativ fungera på alla versioner av Kindle Fire?

Ja. De borde arbeta med den ursprungliga Kindle Fire, liksom HD- och HDX-versionerna.

Jag får ett fel när jag installerar dem via APK-filen?

Var säker på att du har installerat rätt APK-fil för processorn i din Kindle Fire. Vissa kommer att vara x86 (32-bitars) medan andra är 64bit.