iPhone Xs (64GB) Review

Apple anses vara ett av de mest betrodda mobiltillverkningsföretag i världen, och har alltid satt standarder genom att erbjuda fantastiska produkter till sina kunder. Klassen, nåd och slankhet som företaget tar med sig till sina produkter, skiljer det från andra.

Ända sedan den lanserade sin första telefon (iPhone-modeller) har den fått allt mer stöd från sina kunder. Den senaste produkten som lanserats av företaget, iPhone Xs, har satt nya poster i att sälja produkter före lanseringen, ännu mer än iPhone X.

Om du ser fram emot att få en ny telefon kan följande översyn av iPhone Xs hjälpa dig att bestämma om det här är rätt telefon för dig. Välkommen till nästa generations iPhone.

Look and Design

Om du har hållit en iPhone Xs, skiljer det sig inte från den tidigare versionen (iPhone X). I viss mån är det sant att Apple inte experimenterar mycket med utseendet på sina enheter.

Det finns dock små förbättringar och de försöker göra designen lite slankare med varje ny release. IPhone Xs är ultra-tunn och elegant i sitt utseende med en kant-till-kant-skärm och OLED-skärm - ännu mer än den tidigare versionen.

Guldversionen av Xs får stor uppmärksamhet och är ett av de mest populära valen för köpare. Detta beror på att det inte är standardguld - det har en antydan till mockaskärning till den. Andra färgval av Xs-modellerna är grå och silver.

Processor och avancerad effektivitet

En annan fantastisk funktion som sätter denna produkt ifrån andra är att den har den starkaste processorn som någonsin lanserats av företaget. Processorn som används i den är 7nm en och det ändrar produktens takt dramatiskt.

Den nya processorn förbättrar telefonens effektivitet och du kan använda så många program och program som helst utan att det påverkar dess arbetsförmåga. Med en bättre effektivitet och högre effektkapacitet är denna produkt säkert en av de mest eftertraktade modellerna bland nuvarande telefoner. CPU fungerar mycket bättre nu och får en poäng på 11.481, vilket är ganska önskvärt för sina användare.

Ansiktsigenkänning

Borta är de dagar då människor var tvungna att oroa sig för säkerheten i telefonen och memorera koderna för att säkerställa säkerheten.

Xsna använder ansiktsigenkänning som lägger till dess säkerhet. Apple är det första företaget som har introducerat den här funktionen i en telefon och har satt baren ganska hög när det gäller säkerhet. Enligt företaget är det nu omöjligt för en hacker att komma in i din telefon och titta på dina privata uppgifter. Du kan även låsa upp telefonen om du har solglasögon.

Programvara och hårdvara

IOS 12 är den nya mjukvaran som används i den här nya telefonen och är med all ärlighet den bästa programvaran som företaget har lanserat vid denna tidpunkt.

Den senaste iOS erbjuder nya emojis som gör chatt med dina vänner och familjemedlemmar mycket roligare och underhållande.

Dock insisterar Apple fortfarande på att inte lägga till en hörlursuttag, så att du inte kan ansluta dina gamla hörlurar till den. De säger att det ska säkerställa en snygg design, men det är troligt att alla uppgraderar till trådlösa hörlurar.

Glaset i iPhone Xs är mycket hårdare och robustare än sina tidigare telefoner, vilket är bra nyheter för alla. Även de som inte vill lägga till extra skydd har en minskad risk att krossa telefonens skärm.

Glaset är så kraftfullt att det är praktiskt taget omöjligt att bryta även om det faller på marken. Med bättre glas har säkerhetsnivån för denna produkt ökat till en högre nivå. Inte bara får du en mer hållbar produkt, men den kommer också med en högre nivå av vattentätt skydd.

Även om du använder den här telefonen i duschen eller badkaret kommer det inte att skadas. Du kan ta din telefon i regnet och inte oroa dig för att det förstörs, något som inte kände till tidigare versioner.

Kamerans överlägsenhet

Med allt som förbättras, hur är det möjligt att kameran inte har blivit förbättrad? Den här nya telefonen levereras med den bästa kameran som någon Apple-produkt någonsin har haft (både den främre kameran och den bakåtvända kameran).

Med en större storlek i pixeln tar den här kameran bättre bilder i solljuset och får dem att se realistiska ut. De förbättrade sensorerna gör att du kan zooma in i ett objekt. Du kan göra det även under mörkret och ta fantastiska bilder.

Medan du jämför bilderna med iPhone Xs med andra, finner du att det är en stor skillnad i bildkvalitet. Bilder som tagits med iPhone Xs kommer överlägsen de andra.

Avancerat batterilivslängd

Även om batteritiden för Xs inte är fantastisk, är det säkert bättre än versionerna som kom före den.

Smartphones är berömda för att använda batterilivslängden, speciellt för de av oss som ständigt är aktiva på sociala medier.

Men om du använder den bara för att ta bilder, ta samtal och skicka vanliga meddelanden, kommer batteriet av den här telefonen att vara i timmar i slutet.

Förutom förlängd batterilivslängd får du också trådlös laddning.

Slutlig dom

Det är dyrt, det är säkert. För att uppgradera utan någon form av rabatt och förutsatt att du får en helt ny out-of-the-box-telefon, kommer du att betala det strama priset på knappt $ 1000. Men kom ihåg att den här telefonen är den bästa lanserade Apple hittills.

Dess funktioner har förbättrats oerhört och fördelarna har ökat. Denna enhet ger dig alla funktioner du kan tänka dig i en smartphone. Med en snabb processor och en skyddad glasskärm är det en smart investering för dem som vill ha den senaste och bästa telefonen tillgänglig.