IE: Inaktivera "Den aktuella webbsidan försöker öppna en webbplats i listan Tillförlitliga webbplatser. Vill du tillåta detta? " Meddelande

Jag har lagt till några valda webbplatser i listan över betrodda webbplatser i Internet Explorer. Som standard orsakar detta att följande meddelande visas varje gång de besöks:

Den aktuella webbsidan försöker öppna en sida i listan Tillförlitliga webbplatser. Vill du tillåta detta?

Eftersom webbplatsen är betrodd, varför skulle jag vilja bry sig om att jag måste klicka på JA varje gång jag besöker den? Jag inaktiverade det här irriterande meddelandet. Så här gjorde jag det.

  1. Välj Gear i övre högra hörnet på skärmen eller i menyn " Verktyg " om du har menyraden aktiverad och välj sedan " Internetalternativ ".
  2. Välj fliken " Säkerhet ".
  3. Välj " Trusted Sites ".
  4. Välj " Anpassad nivå ... "

  5. Bläddra ner till var det står " Webbplatser i mindre privilegierad webbinnehållszon kan navigera till den här zonen ." Kontrollera " Aktivera ".

Nu ska det irriterande meddelandet inte visas längre. Vissa har föreslagit att återställa alla zoner till standardnivån. Även om detta kommer att förhindra att detta meddelande visas, anser jag det lite extremt om någon har gått igenom problemet med att anpassa allt redan. Den knappen kommer bara att ångra allt som användaren har inställt.