Så här överför du musik från dator till iPhone, iPad eller iPod med iTunes

Lär dig hur du hämtar musik från datorn till din Apple iPhone, iPad eller iPod musikspelare med iTunes med den här handledningen.


Komma igång med iTunes

 1. Hämta och installera den senaste versionen av iTunes .
 2. Om musiken du vill kopiera till din enhet ännu inte är upptagen i iTunes kan du dra och släppa sångfilerna eller mapparna med musikfilerna i iTunes-fönstret . Musikfilerna läggs sedan till i iTunes-biblioteket.

 3. Anslut din Apple-enhet till en USB-port på datorn med hjälp av USB-kabeln som medföljer enheten. Ett område märkt " Enheter " ska visas tillsammans med ditt namn på enheten.

  Obs! Första gången du ansluter en Apple-enhet till en dator, kan den få dig att konfigurera enheten med ett namn och några andra inställningar.


Överför musik - Alternativ 1

 1. I iTunes väljer du ikonen Apple-enhet, som ligger mot skärmens övre högra del.

 2. Välj " Musik " i den vänstra rutan. Se till att rutan " Synkroniserad musik " är markerad, gör sedan val baserat på vad du vill överföra till din Apple-enhet. Du kan välja att synkronisera " Hela musikbiblioteket ", eller bara " Utvalda spellistor, artister, album och genrer ".

  Om du väljer " Hela musikbiblioteket " kommer iTunes att synkronisera så mycket av din musik som den passar på enheten. Om du väljer " Utvalda spellistor, artister, album och genrer " kan du kolla objekt du vill överföra.
 3. När du har allt som du vill, välj " Sync " -knappen längst ned på skärmen och din musik överförs till din Apple-enhet.


Överföring av musik - Alternativ 2

 1. I iTunes väljer du ikonen Apple-enhet, som ligger mot skärmens övre högra del.

 2. Välj " Musik " i den vänstra rutan och se till att " Synkronisera musik " och " Vald spellistor, artister, album och genre " är vald.

 3. Välj " Tillbaka " -knappen längst upp till vänster på skärmen.

 4. Välj den vy som du vill se din musik i under avsnittet " Bibliotek " i vänstra rutan (" Artister ", " Album ", " Låt ", " Genrer ").

 5. Dra de musikartiklar du vill ha på enheten till din iPhone, iPad eller iPod som visas i den högra rutan.

 6. Välj knappen för din enhet i det övre högra hörnet och välj sedan " Sync " -knappen längst ned till höger.

Det kan ta ett tag för att musikfiler ska synkroniseras. Du kan se framstegen i filöverföringen längst upp på iTunes-skärmen. När du är färdig att flytta filer till Apple-enheten kan du mata ut den genom att trycka på utmatningsikonen bredvid enheten på vänster sida.