Så här synkroniserar du iPhone eller iPad med Outlook 2016

Denna handledning visar hur du aktiverar din Apple iPhone eller iPad för att synkronisera med kontakter, kalender och / eller e-postadresser i Microsoft Outlook 2016. Det finns några olika sätt att uppnå denna uppgift. Välj bara den uppsättning steg som fungerar bäst för dig.

Alternativ 1 - iCloud

Med det här alternativet kan du synkronisera Outlook med iCloud och objekt synkroniseras till din enhet.

 1. Från iPhone eller iPad, gå till " Inställningar "> " iCloud " och se till att ditt iCloud-konto är inställt och inloggat.
 2. Hämta och installera iCloud på din Windows-dator. Var noga med att starta om datorn efter installationen.
 3. Öppna iCloud på din Windows-dator från " Start "> " Alla appar "> " iCloud "> " iCloud ".
 4. Markera alternativet " Kontakter, kalendrar och uppgifter ". Om du vill synkronisera e-post måste du skapa en iCloud-e-postadress om du inte redan har det. Använd länken " Skapa en iCloud-e-postadress " längst upp i fönstret för att skapa ett e-postkonto. Välj " Apply " när du är klar.

Dina Outlook-objekt ska nu synkroniseras med iCloud, som också synkroniseras med din iOS-enhet.

Alternativ 2 - iTunes

Med det här alternativet kan du synkronisera kalender och kontaktinformation från enheten med Outlook via iTunes. iCloud måste vara inaktiverat för att detta alternativ ska fungera.

 1. Från iPhone eller iPad, gå till " Inställningar "> " iCloud " och se till att du är utloggad av iCloud. Alternativet att logga ut är längst ner.
 2. Anslut din enhet till din dator med hjälp av USB-kabeln. iTunes ska öppnas automatiskt. Om inte, starta iTunes från " Start "> " Alla appar "> " iTunes "> " iTunes ".
 3. Välj ikonen för din enhet som ligger längst upp till vänster på skärmen.
 4. Välj "Info" -valet i den vänstra rutan.
 5. Markera de objekt du vill synkronisera och välj sedan vad du vill synkronisera med.
  • " Synkronisera kontakter med "> " Outlook ".
  • " Synkronisera kalendrar med "> " Outlook ".

 6. Välj " Sync " när du vill synkronisera data.

Din Outlook-kalender och kontakter ska nu synkroniseras med din iPad eller iPhone.

Alternativ 3 - Outlook.com

Om din version av Outlook synkroniseras med Outlook.com (tidigare Hotmail) kan du använda det här alternativet. Om du arbetar med en företagsmiljö kan du behöva kolla med din IT-avdelning för att se om det här alternativet är tillgängligt.

 1. På startsidan väljer du " Inställningar ".
 2. Välj " Mail, Kontakter, Kalendrar ".
 3. Om det här är första gången du har installationsalternativ i det här området, välj " Outlook.com ". Annars väljer du " Lägg till konto "> " Outlook.com ".
 4. Ange dina Outlook.com-data i fälten " E-post " och " Lösenord ". Ge även kontot en beskrivning som du kan använda för att identifiera den. Exempel: "Martys Outlook".

Alternativ 4 - Utbyte

Om du vill synkronisera kontakter i en företagsmiljö kan ditt företag ha en Exchange-server som du kan synkronisera Outlook-kontakter med. Det här alternativet kan bara vara tillgängligt om din iPhone eller iPad är ansluten till ditt interna företagsnätverk.

 1. På startsidan väljer du " Inställningar ".
 2. Välj " Mail, Kontakter, Kalender s".
 3. Om det här är första gången du har installationsalternativ i det här området, välj " Exchange ". Annars väljer du " Lägg till konto "> " Exchange ".
 4. Ange din Exchange-information genom att fylla i fälten " E-post " och " Lösenord ". Det är troligtvis din företags e-postadress tillsammans med ditt vanliga domänlösenord. Ange en "Beskrivning" som du kan använda för att identifiera kontot.

FAQ

Varför synkroniserar Outlook inte med iCloud?

Se till att "iCloud Outlook-tillägget" är aktiverat i Outlook. Gå till " File "> " Options "> " Add-Ins "> " Go ... " och se till att " iCloud Outlook Add-in " är markerat. Om det blir avmarkerat på egen hand kan det hända att ett annat plugin står i konflikt med det och inaktiverar det. Du måste hitta det pluginet och inaktivera det.

I vissa fall kan du behöva logga in din Apple-enhet ur iCloud och sedan tillbaka för att göra synkroniseringsarbete igen.