Så här spelar du upp spel med hjälp av Microsoft Mixer på Windows 10

Det var en mycket svår uppgift att installera en strömmarigg tidigare och krävde mycket kraft för både spel och projekt, liksom själva strömmande program, för att fungera utan fördröjning. Lyckligtvis kan vi nu strömma spel med Microsoft Mixer på Windows 10, som fungerar sömlöst med vilket spel som helst på plattformen.

Live-sändning eller streaming av videospel kan vara kul och kan också vara ett sätt att tjäna pengar. Det finns gott om människor som sänder sig spelar spel och heter streamers. De visar gameplay och tjäna pengar på videon på olika sätt.

Men hur börjar du med streaming?

Streaming av din spelning kan göras på vilken tablett eller vilken som helst dator med Windows 10. Det bästa är att det inte behövs någon extra programvara för att strömma. Det enda som en individ behöver för direktsändning av videospel är en helt uppdaterad Windows 10-dator eller en tablett.


Streaming med Microsoft Mixer

Mixer är en avancerad Windows ljud mixer. Det är en komplett ersättning för standard Windows volymkontroll. Med hjälp av Mixer kan du strömma dina spel och njuta av andras liveutsändningar också.

Personer som är intresserade av live streaming av sina spel kan interagera med andra som sänder sina spel via chattalternativet. Detta gör det också möjligt att följa de streamers de är intresserade av.

För att använda Mixer måste du skapa ett konto för direktuppspelning av spelen. Du behöver en e-postadress för att logga in. Det är en bra idé att använda samma e-postadress som används i fönstret 10. Efter att du loggat in presenteras alternativen för att skräddarsy din kanal.

När du har loggat in och satt upp du är konto du är på rätt väg att starta din live streaming. Det första är att öppna ett spel och att spränga din Game Bar. Detta kan göras genom att trycka på Windows-logotypen och bokstaven G. När spelfältet är lanserat klickar du på kugghjulsikonen. Detta gör att du kan anpassa din live streaming.


Ställa in din anpassade Live Streaming

Det första du gör för att skapa anpassade inställningar är att ställa in datorns webbkamera samt mikrofonen. Detta låter dig chatta under streaming och kan visa dina bilder.

Om du är kamera blyg och föredrar att inte spela ditt spel, kan du själv använda mikrofonen. Tänk på att dock med hjälp av webbkameraet skapas mer intresse och får du fler anhängare.

När du har anpassat din kanal och gjort alla nödvändiga ändringar stänger du inställningsfönstret. För att starta live-sändningen med hjälp av Mixer på Windows 10, klicka på spellistan och öppna sedan fönstret för sändningsinställningar. När du är klar med allt detta klickar du på knappen Starta sändning. Du kommer att strömma dina spel live.


För & nackdelar med att använda Microsoft Mixer

Det finns inget som hävdar att streaming-spel med MS Mixer som ditt kommunikationsverktyg är en rolig och intressant sak att göra, men det har dess nackdelar och fördelar. Kontrollera alltid om din rigg kommer att hantera verktyget med lätthet eller skulle det krascha eller sänka din streaming.

Fördelar - Lätt att använda

- Roligt

- Fungerar på alla spel

- Kompatibel med alla spelplattformar

- Inbyggd i Windows

Nackdelar - Några CPU-krav

- Några bandbreddskrav

- Kan ha irriterande meddelanden

- Ljudkvaliteten kan variera beroende på spel


Med tanke på att köpa Windows 10?

Du kan köpa en USB-enhet med Microsoft Windows 10 Home Edition och ansluta dig till miljontals användare över hela världen på en plattform som anses vara industristandarden.


Slutsats

Det är allt. Det är en enkel uppsättning, och du kan leva dina spel för roligt eller vinst. Det kan vara en bra idé att bara börja roligt, och över tiden, när ditt följdantal växer, kan du överväga sätt att tjäna pengar på streaming. Det viktiga är att lägga tid och ansträngning i spel och interagera med anhängare, så att du bygger ett starkt rykte.