Så här schemalägger du ett textmeddelande på vilken Android-enhet som helst

Att veta hur man schemalägger ett textmeddelande på alla Android-enheter är en användbar information. Anledningen till varför du kanske vill göra detta kan variera, men den goda nyheten är att det är möjligt.

Det finns flera gratis Android-appar för att skicka ett textmeddelande senare du kan försöka. Dessa gratis appar ger dig en mindre sak att oroa dig för genom att låta dig programmera dina textmeddelanden för när du behöver skicka dem.


Samsung Stock Messaging App

Om du äger en Samsung-enhet kan du använda telefonens stock messaging app. Skapa ditt meddelande som du brukar och tryck på knappen " Mer " längst upp till höger.

Tryck på schematknappen, välj dag och tid för att meddelandet ska gå ut. När du har knackat på den färdiga knappen avslutar du ditt meddelande och det sparas som ett utkast tills det är klart att skickas.


SMS Scheduler

SMS Scheduler har ett annat men ändå enkelt sätt att schemalägga dina textmeddelanden. Tryck på plusskylten längst ner och fyll i nödvändig information.

För att schemalägga ditt textmeddelande vid en viss tidpunkt, tryck på tidsalternativet. Välj din tid och när du är klar trycker du på På-knappen. Därefter visas ditt meddelande på en lista som väntar på att skickas.

Du kan skicka samma meddelande till flera mottagare och du kan antingen lägga till personen genom att skriva in deras information eller lägga till den från dina kontakter. Meddelandena kan skickas omedelbart, var 5: e minut, var 15: e minut, etc.

Appen erbjuder också en historia av dina skickade textmeddelanden och statusrapporterna utlöses för skickade meddelanden och leveransrapporter.

Ladda ner : SMS Scheduler (Gratis)


Text senare

Text Senare är en annan app som tycker om att hålla saker enkelt också. Så snart du öppnar appen kan du se knappen för att schemalägga ditt textmeddelande. När du fyller i informationen trycker du på skicka-knappen längst upp till slut.

Den andra knappen ner från huvudsidan låter dig se alla textmeddelanden du har ställt in. På det sättet kan du se om du planerat det grattis på födelsedagen. Syftet med appen är att du alltid skickar det meddelandet.

Hämta : Text senare (senare)


Scheman - Schemalagt nätverk

Om du bara behöver en app för att programmera textmeddelanden är apparna ovan ett bra val. Men om du också behöver schemalägga meddelanden på dina favorit sociala nätverk som Facebook, Twitter eller Gmail kan du också göra det.

Du måste naturligtvis logga in på ditt konto så att appen kan publicera ditt schemalagda inlägg. Genom att knacka på den rosa skicka knappen, är ditt meddelande automatiskt schemalagt.

Hämta : Scheman - Scheduling Network (Free)


Avancerad SMS Schemaläggare

Även om appens design ser något ut ur en bi-film betyder det inte att det inte går att få jobbet gjort. Det erbjuder olika meddelandesformat för dig att välja mellan. Så ditt meddelande kan variera från tid till annan.

Appen låter dig enkelt lägga till en mottagare direkt från din telefonbok. Du får också besked när den andra personen får meddelandet så att du kan vila lätt att mottagaren fick meddelandet.

Hämta : Avancerad SMS Schemaläggare (Gratis)


Auto Responder + SMS Scheduler

Det är alltid bra när en app kan göra mer än en sak. Auto Responder + SMS Scheduler kan självklart schemalägga dina textmeddelanden, men det kan också automatiskt svara på dina textmeddelanden. Du kan ställa in olika sätt att svara på dina meddelanden och även skicka återkommande textmeddelanden.

Det har också en widget du kan installera på din hemskärm så att du snabbt kan svara på dina meddelanden. Du kan också gå Pro och njuta av funktioner som inga annonser, ställa in alarm för ett slut på status, en knapptryckning på / av för widgeten, och du kan ställa in en manuell status.

Hämta : Auto Responder (Free)


Mighty Text

Kanske text kan bara vara den mest populära appen på listan. Till skillnad från andra appar på listan kan Might Text du skriva och schemalägga textmeddelanden från din dator och från din telefon.

Inställningen är lika enkel som med andra appar, och du kan också visa din schemalagda meddelandeshistorik. Du kan också se dina foton som du har på din telefon med hjälp av din dator.

Andra viktiga funktioner inkluderar support för Hangouts, Hej SMS, Easy SMS, GoSMS, standard SMS-app för Android, Textra, Chomp SMS. Jag kan inte heller glömma säkerhetskopieringen och synkroniseringen av SMS-funktionen.

Hämta : Mighty Text (Free)


Slutsats

Med alla dessa alternativ har du inga många alternativ som du inte vet vilken du ska börja med. Du behöver inte oroa dig för att glömma att skicka det viktiga meddelandet. Vilken app tror du att du kanske försöker först? Lämna en kommentar och meddela oss.