Så här startar du om eller stänger av Amazon Fire TV

Under vår livstid har tekniken avancerat i takt vi inte ens kan beskriva så snabbt. Det ordet verkar inte tillräckligt starkt för att beskriva den takt som alla typer av enheter har uppgraderats och introducerats på marknaden. I de flesta fall brukar vi stänga av saker när vi är färdiga med dem: våra tv-apparater, radioapparater, externa högtalare och till och med tabletter eller bärbara datorer. Amazon Fire TV Stick är dock en teknik som var avsedd att gå vidare - i veckor eller månader till och med - utan att behöva stänga av den. Detta gör det möjligt för appen att få uppdateringar efter behov och den mängd el som den använder är så försumbar att det inte finns något behov av att stänga ner det som vi gör med andra saker.

Det kan dock finnas tidpunkter när du vill eller behöver stänga av din brand-TV. Om du råkar ha ett mindre fel med programmet, är din cache full av skräp eller du vill söka efter uppdateringar manuellt, kan det vara bra att veta hur man manuellt startar om pinnen. Att göra det kan till och med hjälpa om du upplever långsam eller hakig videouppspelning.

Att veta att din Fire Stick kommer att sätta sig i viloläge efter 20 minuters inaktivitet (30 minuter om du använder den första iterationen av gadgeten), bör du ändå hålla den här artikeln praktisk för de gånger du vill stänga av den helt.

Självklart kan du helt enkelt dra i kontakten på din Fire TV Stick. Nej - det kommer inte att skada det på något sätt. Du kan antingen koppla ur det från vägguttaget eller ta bort den andra änden av sladden från enheten. Detta är uppenbarligen det enklaste sättet att starta om eller stänga av apparaten. Även om jag kan lova tills jag är blå i ansiktet att inget dåligt kommer att hända genom att göra detta, är många fortfarande obehagliga med hjälp av den här metoden för att stänga av saker. Det är okej! Du har ett annat alternativ du kan använda.

Om du bara vill starta om din Amazon Kindle Fire TV Stick, gå in i menyn " Inställningar " längst upp på huvudskärmen. Bläddra till höger och välj " Enhet ." Flytta ner tills du hittar alternativet " Reboot " och välj det. Bekräfta att du verkligen vill börja omstart och Fire TV kommer att utföra uppgiften snabbt, så mycket som din dator eller smartphone gör.

Genom att starta om eller koppla från din Amazon Fire TV Stick kommer du att lösa nästan alla mindre problem du har och kan tvinga kontrollen för uppdateringar till systemet innan den ordinarie planerade tiden. Återigen, om du inte har några problem, är vår rekommendation helt enkelt att låta Fire TV köra i viloläge hela tiden.