Så här registrerar du flera snaps i SnapChat

Snapchat är full av fantastiska funktioner som kommer att hålla dig underhållen i timmar i slutet. När du tar en snap kan du lägga till alla typer av klistermärken och filter, men visste du att du kan skicka mer än en snap åt gången?

Eftersom det finns en tidsgräns för hur länge dina video snaps kan vara, kan du enkelt sakna inspelning på något bara för att det hände 2 sekunder efter tidsgränsen. Bra att du kan skicka flera video snaps som kommer att fånga varje ögonblick.

Så här skapar du olika snaps i SnapChat

Snapchats multifunktionsfunktion ger möjlighet att spela in upp till 6 videoklipp. Dessa videosnaps kan bara vara högst 10 sekunder långa. Med den här funktionen kan du spela in upp till en minut av videofunksjoner som visas i den ordning de spelades in.

När 10 sekunders tidsgräns nås, ser du en miniatyrbild av vad du spelat in. Dessa miniatyrer ska visas i det nedre vänstra hörnet. Du får också möjlighet att trimma dina video snaps.

Tryck på det lilla meddelandet som berättar att du gör just det (knacka), och du bör se saxikonen för att trimma dina snaps. Om du inte ser meddelandet för att klippa dina snaps, knackar du på dina videosnaps och alternativet visas automatiskt.

Om du vill radera en del av ditt videoklipp kan du inte bara, tryck bara på saxikonen och skjut upp fingret. Snapchat tar bort allt till vänster om saxikonen. Vad du tog ut kommer att läggas åt sidan till vänster.

Om du vill förkorta videon ska du flytta reglagen på varje sida av videosnapsna. När du har de snaps du vill skicka, klicka bara på den skicka knappen. Endast de snaps du vill ha och som kommer att skickas.


Slutsats

Om du inte har funktionen, se till att du använder den senaste versionen av Snapchat. Funktionen är endast tillgänglig i den senaste versionen. Hittar du funktionen användbar? Glöm inte att lämna en kommentar och meddela oss.