Hur man läser Nook e-böcker på Kindle Fire

Jag är en Nook Color-användare samt en Amazon Kindle Fire-användare. Jag har några böcker från min samling på en enhet, och några böcker på den andra. Jag var tvungen att lära mig att läsa Barnes & Noble Nook böcker på min Kindle Fire. Så här installerar du Nook Android-appen på Kindle Fire så du kan göra det.

 1. Innan du använder något av stegen i den här handledningen måste du tillåta installation av program från okända källor genom att gå vidare till följande platser:
  • " Inställningar "> " Säkerhet "> " Appar från okända källor "> " "
  • " Apps "> " Inställningar "> " Program "> " Appar från okända källor "> " "
  • " Inställningar "> " Mer "> " Enhet "> " Tillåt installation av program "> " "
 2. Öppna webbläsaren Kindle Fire och gå här för att ladda ner Nook apk-filen .
 3. Öppna anmälningsområdet (toppraden). Det ska visa att .APK-filen hämtas. Tryck på det när nedladdningen är klar.
 4. Välj " Installera ".
 5. Du borde nu ha appen " Nook " listad i " Apps " -området på din Kindle Fire. Öppna den och skriv dina Barnes & Noble legitimationsuppgifter när du blir ombedd. Du har tillgång till alla dina BN-inköp.

Vissa användare rapporterar att de använder GetJar för att få Nook-appen för sin Kindle Fire. Jag finner dock metoden ovan lättare.

FAQ

Varför är knappen "Installera" gråtonad?

Amazon släppte en uppdatering som gör det ibland. Du kan vanligtvis komma runt det genom att trycka på fyrkantsknappen bredvid hemknappen. Gå sedan tillbaka till installationsskärmen. Om du gör det lyser Install-knappen.

Vissa säger att användandet av " Tillbaka " -knappen istället för kvadrat då går tillbaka till installationsskärmen för att tända upp Install-knappen.