Så här stifter du en fil eller mapp till den öppna listan i Microsoft Office för att spara tid

Microsoft Windows Office används varje dag av miljontals människor att skriva dokument, skapa ark, organisera sitt arbete och mycket mer. Alla som använder något program från Office-paketet återkommer ofta till samma dokument om och om igen, varför det är viktigt att kunna hämta en fil till den öppna listan i Microsoft Office, så att du kan hitta den när som helst du vill.

Pinning gör det möjligt att enkelt hitta filer och mappar. Du behöver inte söka alla dina nyligen skapade dokument för vad du behöver. Bara stift ditt dokument i den öppna listan. Det betyder att du kan hitta den snabbt på din enhet, oavsett var du befinner dig.

Varje gång du öppnar Word, Excel eller PowerPoint, kommer du att ha din fasta fil eller mapp bara några klick bort, mindre om du använder Ctrl + O genväg.

För & nackdelar med att använda MS Office 2019

Medan MS Office är ett av de mest populära produktivitetsprogrampaketen i världen, kanske det inte är det bästa alternativet för dig beroende på dina enheter, såväl som det mål du vill uppnå. Väg fördelarna och nackdelarna noga och bestämma vilket alternativ som är bäst för dig.

Pros

- mångsidig

- Produktiv

- Säkra

- Bra Native Apps

Nackdelar

- Bulky

- Resource Heavy

- Utvecklat för tangentbord och mus

Du kan köpa ett aktiveringskort för Microsoft Office 2019 från Amazon och få det skickat via post. Koden fungerar för både Windows och MacOS-användare.

Steg för att stifta en fil

Här är en nedgång av de allmänna stegen att stifta:

1. Skapa ditt önskade dokument genom att använda något av Microsoft Office-programmen. Du kan också använda program från tredje part för att skapa ditt dokument.

2. På Arkiv-menyn väljer du Öppna, Arkiv> Öppna. Du kan också klicka på Kontroll + O, på tangentbordet för att komma åt nyligen besökta filer.

3. Dra nu musen på filen, du vill stifta.

4. En stiftikon visas på höger sida av den valda filen.

5. Klicka nu på stiftikonen. Din fil kommer att gå till toppen av öppningslistan för Microsoft Office. Din fil visas som en fast fil.

6. Nu kan du lägga till så många filer som du vill ha din stiftlista.

Steg för att stifta en mapp

I Windows är det enkelt att organisera filer i en grupp. Den här gruppen av filer heter en mapp. Du kan lagra dina relevanta dokument i en enda mapp. Men om du kunde stifta dina mappar i Microsoft Office-öppningslistan? Det låter verkligen bra. Låt mig visa dig en enkel handledning för att stifta dina mappar ovanpå öppningslistan.

1. Öppna Fil- menyn och tryck på Spara- knappen för ditt dokument. Du kan också använda Control + S- kommandot från tangentbordet. Nu kan du titta på listan över 5 mest nyligen öppnade mappar.

2. Hitta din mapp och dra musen över mappnamnet.

3. En stiftikon visas på höger sida av önskad mapp.

4. Välj nu pekikonen med vänster klick på den.

5. Din mapp visas överst i det sparade objektfönstret i Microsoft Office. Din mapp visas under rubriken till

6. För att stifta en mapp, som saknas i listan, öppna någon av dess filer. Det här steget lägger till mappen i den nyligen öppnade mapplistan.

Lossa din fil eller mappar

Du kan också frigöra dina filer och mappar. När en fil eller mapp inte längre finns i din prioritetslista, lossa den med dessa steg.

1. Öppna din fasta lista. Klicka nu på stiftikonen för önskad fil eller mapp.

2. Din fil kommer inte längre att visas i den spända listan över Microsoft Office.

Vi hoppas att den här Microsoft Office-funktionen hjälper dig att få snabb åtkomst till dina filer och mappar.