Så här installerar och avinstallerar du program på en Galaxy J7 Refine

Det bästa med att få en ny telefon - eller bara ha en alls - anpassar den som du vill ha. Det här inkluderar appar som du väljer att behålla på din enhet ... spel, sociala nätverk eller köpapps. Låt oss möta det: det finns bokstavligen miljoner apps du kan välja mellan. Tyvärr har ingen av oss utrymme på vår telefon för att installera allt som är tillgängligt, inte heller skulle vi vilja. Jag skakar för att tänka på några av de saker som hänger i Play Store! I alla fall installerar och avinstallerar appar på din Galaxy J7 lika enkelt som möjligt. Det finns även två metoder för att avinstallera dina appar, vilka båda kommer att diskutera här!

Installera appar på din enhet

Öppna appen Google Play Butik på din telefon och skriv in den specifika appen du vill ladda ner, eller bläddra tills du hittar den som passar dig. När du har valt ditt val, tryck bara på för att öppna det och välj "Installera" -knappen. Detta kommer automatiskt att ladda ner och installera appen för dig.

När du är klar kan du öppna appen och börja njuta av den. Du kan också vilja lägga till appikonen på din startsida eller flytta den till en mapp som du har skapat så att du enkelt kan hitta den nästa gång du vill använda den.

Om du vill lägga till en app på startskärmen håller du fingret nedåt tills det skakar och en liten meny dyker upp. Välj "Lägg till hem". Därifrån kan du hålla fingret nedåt på appen och flytta det vart du än väljer på enhetens skärm / s.

Om du vill att alla appar ska läggas till på startskärmen så snart de är installerade, gå in i "Inställningar". Tryck på "Display" och sedan på "Startskärm". Bläddra tills du ser "Lägg till Apps to Home ..." och välj det alternativet genom att skjuta den lilla punkten till höger. Du kan sedan stänga av det när som helst om du väljer det senare.

Ta bort appar från Galaxy J7

Det finns två olika sätt att avinstallera dina appar på din enhet. Den enklaste metoden är att hålla fingret ner på appen du vill ta bort tills den börjar skaka och den lilla menyn dyker upp. Välj "Avinstallera." Det tar bara några sekunder och arbetet är gjort för dig.

Men du kanske vill ta bort flera appar på en gång eller granska vilka som för närvarande är installerade. För att göra detta, öppna appen för Google Play Butik igen. I det övre vänstra hörnet trycker du på de tre raderna och väljer sedan "Mina appar och spel". Välj att bara visa "installerade" appar. Bläddra igenom listan och ta en gander på de saker du redan har installerat på din telefon. Notera allt du kanske vill bli av med.

När du stöter på en app som du är redo att ta bort, klicka helt enkelt på sitt namn i den listan för att öppna den. Härifrån ser du alternativet "Avinstallera." Klicka bara på det och appen fungerar för dig igen.

Nu när du vet hur man enkelt kan installera och avinstallera appar på din Galaxy J7, vilka är dina favoriter? Vad använder du oftast? Vilka kan du leva utan? Personligen brukar jag använda Facebook och Spela böcker mest - jag läser alltför mycket i dag istället för att göra andra saker. Jag antar att det inte är en dålig sak, eh?